Libnet.ro
UNICEF

12:00

Granita de Vest a Romaniei, cea mai sangeroasa frontiera a Europei. Cat de scump au platit romanii libertatea, in perioada comunismului

Antena3 Antena3,
Granita de Vest a Romaniei, cea mai sangeroasa frontiera a Europei. Cat de scump au platit romanii libertatea, in perioada comunismului

Granita de Vest a Romaniei, odinioara, o veritabila fortareata ridicata de regimul comunist impotriva propriului popor, in incercarea de a opri exodul fugarilor spre Occident, a fost Zidul Berlinului pentru. continuă pe Antena3

Revitalizarea economiei, cea mai mare provocare a Romaniei

Cea mai mare provocare a tarii noastre consta in revitalizarea economiei, a declarat Joost Kuhl-mann, seful departamentului pentru Finlanda, Bulgaria si Romania din cadrul Directoratului General pentru Economie si Finante al Comisiei Europene CE).

Varujan Vosganian: Cea mai importanta realizare a Guvernului Ponta - a indeplinit obiectivul ...

Fostul ministru al Economiei, liberalul Varujan Vosganian, considera ca cea mai importanta realizarea a Guvernului conddus de Victor Ponta este ca a fost indeplinit obiectivul consolidarii fiscale. Cea mai importanta realizare a Guvernului Ponta este aceea ca a indeplinit angajamentul Romaniei privind consolidarea fiscala. La opt luni, bugetul consolidat avea un deficit de 1,1% din PIB si exista toate premisele ca deficitul sa situeze, pe intreg anul, la cca 2 - 2,2 % din PIB pe intreg anul .

Barbatii sunt la MILA ei. Vezi cine e cea mai SEXY femeie in viata.

Revista Esquire a numit-o pe actrita Mila Kunis cea mai sexy femeie in viata. Mila Kunis, pe numele ei intreg Milena Markovna Kunis, actrita de origine ucraineana in varsta de 29 de ani, a aparut recent intr-un pictorial incendiar care justifica titlul acordat de revista Esquier. Actrita a declarat pentru Esquier ca titlul nu o schimba deoarece ceea ce face ca meserie si ceea este in realitate sunt doua lucuri complet diferite. Ceea ce mi se pare ca se intampla multora e ca pierd din .

Mila Kunis a fost desemnata de catre Esquire cea mai sexy femeie in viata (FOTO)

Revista dedicata publicului masculin Esquire i-a acordat actritei Mila Kunis titlul de cea mai sexy femeie in viata, castigatoarea fiind si protagonista unui pictorial incendiar in numarul din noiembrie al.

Actrita Mila Kunis, cea mai sexy femeie in viata

Actrita Mila Kunis a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia Esquire. in varsta de 29 de ani, vedeta de la Hollywood apare pe coperta numarului din noiembrie, fiind totodata.

Este cea mai sexy femeie in viata si vine dintr-o tara de langa Romania

Actrita Mila Kunis a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia Esquire. in varsta de 29 de ani, vedeta de la Hollywood apare pe coperta numarului din noiembrie, fiind totodata.

Avionul se va prabusi. Vrei sa te mariti cu mine?. Vezi aici cea mai tare cerere in casatorie

Ryan Thomson a vrut ca logodnica sa sa se bucure de cea mai frumoasa cerere in casatorie. Viitoarea mireasa a urcat la bordul unui avion si, la scurt timp dupa decolare, Ryan a inceput sa dea semne de nervozitate.

Antonescu si Hrebenciuc, cea mai MICA PREZENTA la voturi finale in Parlament.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, si deputatul PSD Viorel Hrebenciuc au inregistrat, in mandatul actual, 2008-2012, cea mai mica prezenta nominala la voturile finale in Senat, respectiv Camera Deputatilor, potrivit unui raport al Institutului pentru Politici Publice dat publicitatii vineri, potrivit Mediafax. Antonescu a inregistrat la Senat o prezenta de doar 6,1 % in cei patru ani de mandat la voturile finale din Camera Superioara, fiind cap de lista. El si-a exercitat votul de 129 de .

Oamenii nimanui. Cea mai persecutata minoritate din lume

Poporul Rohingya este cea mai persecutata minoritate din lume. Sunt oameni fara tara, blamati in Myanmar stat pe care multi membri ai acestei comunitati il considera acasa) si nedoriti in vecinatatea.

Cea mai mare banca din Turcia vrea sa atraga 5 tone de aur de la populatie

Turkiye Is Bankasi, cea mai mare banca din Turcia dupa active, a lansat o campanie prin care spera sa atraga pana la finele anului viitor 5 tone de aur de la populatie, tinute in prezent la saltea, transmite Bloomberg, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )