Libnet.ro
UNICEF

14:00

Grav accident rutier soldat cu un mort si patru raniti la Brancoveni-Olt

Adevărul Adevărul,
Grav accident rutier soldat cu un mort si patru raniti la Brancoveni-Olt

O persoana a decedat si alte patru au fost grav ranite, joi seara, in urma producerii unui accident de circulatie la intrarea in comuna Brancoveni din judetul Olt. Tragedia a avut loc pe fondul oboselii unui sofer de dubita, care a intrat frontal intr-un autoturism marca Dacia in care se aflau patru persoane. Una dintre persoanele implicate a decedat la locul accidentului chiar dupa ce a fost extras din masina in care se afla ca pasager. continuă pe Adevărul

Grav accident rutier cu un mort si patru raniti la Brancoveni-Olt

O persoana a decedat si alte patru au fost grav ranite, joi seara, in urma producerii unui accident de circulatie la intrarea in comuna Brancoveni din judetul Olt. Tragedia a avut loc pe fondul oboselii unui sofer de dubita, care a intrat frontal intr-un autoturism marca Dacia in care se aflau patru persoane. Una dintre persoanele implicate a decedat la locul accidentului chiar dupa ce a fost extras din masina in care se afla ca pasager.

Imagini socante de la un accident rutier: masina unui tanar care adormise la volan, strapunsa de un parapet

Un tanar de 25 de ani, din judetul Gorj, a trecut prin clipe groaznice in aceasta dimineata, in urma unui accident rutier petrecut pe soseaua Hateg Petrosani.

Giurgiu: Jandarmii asigura ordinea in Bolintin Vale dupa un accident rutier care i-a revoltat pe localnici

Un numar de 24 de jandarmi au misiunea de a asigura ordinea publica in localitatea Bolintin Vale, judetul Giurgiu, dupa ce o autoutilitara a fost implicata intr-un accident si a lovit doua persoane pe o strada din localitate, iar cateva sute de localnici s-au adunat la fata locului amenintandu-l pe sofer, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )