Libnet.ro
UNICEF

19:30

Grecia: Sotia unui fost ministru, condamnata pentru coruptie, a evadat dintr-un spital psihiatric

România Liberă România Liberă,
Grecia: Sotia unui fost ministru, condamnata pentru coruptie, a evadat dintr-un spital psihiatric

Sotia unui fost ministru grec al Apararii, condamnata pentru coruptie, a evadat, joi dimineata, dintr-un spital psihiatric, unde isi ispasea pedeapsa, relateaza BBC News Online, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful Arestului IPJ Neamt a luat spaga o oaie curatata. L-a mituit sotia unui detinut pentru tratament preferential

Procurorii DNA au luat masura controlului judiciar in cazul comisarului-sef Ioan Catana, seful Centrului de retinere si arest preventiv din cadrul IPJ Neamt. Si el si seful de tura al Arestului Politiei au fost denunati ca au pretins si au luat mita de la sotia unui arestat.

Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor: Controalele ANAF sunt o metoda de secolul al XIX-lea, inchiderea unei firme este o tragedie

Florin Jianu, fost ministru al IMM-urilor, Mediului de Afaceri si Turismului pana in luna decembrie, a criticat recentele controale ale Directiei Antifrauda din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in urma carora mai multe unitati au fost inchise pentru sume infime.

Un politician cercetat pentru coruptie nu va mai putea fi arestat sau adus cu mandat

Un grup de senatori PSD pregateste modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, RETINUT pentru CORUPTIE

Update 00. 15 - Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, a fost retinut luni noapte, pentru 24 de ore, de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie. Dupa o audiere scurta, de numai.

DNA: Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cercetat pentru CORUPTIE

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi,este cercetat intr-un dosar in care este suspectat de savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de.

VIDEO Radu Mazare a fost arestat preventiv

Radu Mazare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dupa ce DNA a contestat decizia de cercetare in stare de libertate a acestuia.

Parlamentul britanic a fost DIZOLVAT. Campania pentru legislativele din 7 mai a fost lansata oficial

Parlamentul britanic a fost dizolvat luni, moment care marcheaza inceputul campaniei pentru alegerile legislative de la 7 mai, informeaza Sky News. Premierul britanic, David Cameron, s-a intalnit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )