Libnet.ro
UNICEF

00:08

Greva generala a medicilor prevesteste masuri radicale.

România Liberă România Liberă,
Greva generala a medicilor prevesteste masuri radicale.

Dupa ce au stabilit data grevei generale, medicii ne-au precizat ca au studiat posibilitatea de a ajunge si la alte forme, finale si extreme, de protest. Acestea se vor desfasura in mod legal si in doua saptamani vor gripa intreg sistemul de sanatate. Greva nu va afecta cazurile de urgenta. Angajatii din sistemul sanitar vor intra din 28 noiembrie in greva generala pe termen nelimitat, a anuntat vicepresedintele Federatiei Sanitas, Marius Sepi, precizand ca acestia vor cere si . continuă pe România Liberă

Strigat de revolta! Medicii se pregatesc sa intre in greva generala pe 28 noiembrie

Medicii se pregatesc sa intre in greva generala pe 28 noiembrie. Cu trei zile inainte vor face o greva de avertisment in toate spitalele care va dura doua ore. Principala nemultumire a medicilor este aceea ca.

Astarastoae: Data pentru greva generala trebuie agreata de toate federatiile din Coalitie.

Data anuntata de Federatia Sanitas pentru declansarea grevei generale este doar o propunere, care trebuie sa fie agreata de toate federatiile membre ale Coalitiei Profesionistilor din Sanatate, a declarat, joi, presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae, conform Mediafax. Citeste si: Sistemul sanitar intra in GREVA GENERALA din 28 noiembrie Acesta a precizat ca datele anuntate de Federatia Sanitas, respectiv 25 noiembrie pentru declansarea grevei de avertisment si 28 .

GREVA GENERALA in sistemul sanitar din 28 noiembrie.

Angajatii din sistemul sanitar vor intra in greva generala pe termen nelimitat, incepand din 28 noiembrie, a anuntat, joi, vicepresedintele Federatiei Sanitas, Marius Sepi. Sepi a precizat ca angajatii sistemului sanitar vor cere si demisia ministrului Sanatatii, pentru ca nu s-a rezolvat niciuna dintre solicitarile transmise. Potrivit lui Marius Sepi, citat de Mediafax, protestele sunt sustinute si de catre organizatiile profesionale ale medicilor. El a precizat ca angajatii din sistemul .

Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. Stire in curs de actualizare.

VIDEO. Medicii ameninta cu greva generala.

Oamenii sunt nemultumiti de inghetarea salariilor medicilor, in 2014. Ei spun ca salariul este si asa foarte mic. Citeste si: 5. 000 de medici vor protesta sambata in Capitala Joi se va decide cand se va intra in greva generala. // Stire in curs de actualizare.

Medicii ameninta cu GREVA GENERALA din 28 noiembrie. Nicolaescu: Nu putem majora acum salariile, nu avem de unde

Sindicalistii din sistemul sanitar vor organiza o greva generala in 28 noiembrie. Ei cer demisia ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, pe care il acuza ca nu a rezolvat niciuna dintre revendicarile personalului sanitar. De asemnea, personalul.

Greva generala in sanatate pe termen nelimitat, incepand cu 28 noiembrie

Salariatii din Sanatate vor face greva generala pe termen nelimitat incepand cu data de 28 noiembrie. Anuntul a fost facut de Marius Sepi, vicepresedintele sindicatului Sanitas, care a avut miercuri o intalnire cu ministrul Bugetului, Liviu Voinea, si cu secretarul de stat Gheorghe Gherghina.

Angajatii din sistemul sanitar vor intra in greva generala incepand cu 28 noiembrie

Angajatii din sistemul sanitar vor intra in greva generala pe termen nelimitat, incepand cu 28 noimebrie, a anuntat, joi, Marius Sepi, vicepresedintele Federatiei Sanitas, relateaza B1 TV. Totodata,.

Angajatii din sistemul sanitar vor intra in greva generala incepand cu 28 noiembrie (VIDEO)

Angajatii din sistemul sanitar vor intra in greva generala pe termen nelimitat, incepand cu 28 noimebrie, a anuntat, joi, Marius Sepi, vicepresedintele Federatiei Sanitas, relateaza B1 TV. Totodata,.

SANITAS: 28 noiembrie, greva generala in sanatate

Marius Sepi, prim-vicepresedinte Federatia SANITAS, a anuntat, astazi, ca in 28 noiembrie cadrele medicale vor intra in greva generala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )