Libnet.ro
UNICEF

18:00

GREXIT: Costurile de securitate pentru UE, la Adevarul Live de la ora 16.00

Adevărul Adevărul,
GREXIT: Costurile de securitate pentru UE, la Adevarul Live de la ora 16.00

Daca se va produce GREXIT, iesirea Greciei din UE, va insemna si ejectarea tarii din NATO? Care ar putea fi consecintele unei asemenea situatii pentru echilibrul de securitate din sud-estul Europei in special si, in general, la nivelul Europei?. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14:00. Playful parenting: cea mai frumoasa metoda prin care parintele poate afla ce se petrece in sufletul copilului sau

Jocul este o parte esentiala din limbajul copiilor in primii ani de viata, dar parintii uita adesea cum sa iasa din lumea de adult si sa priveasca lucrurile prin ochii celor mici. Otilia Mantelers, expert certificat in Playful Parenting, vine in studioul Adevarul Live pentru a explica in ce consta puterea vindecatoare a interactiunii prin joc dintre copil si parinte, un limbaj mult mai complex decat ne-am putea inchipui.

Adevarul Live, ora 12:00: Spike ne introduce in Lumea lui Paul

Raperul Spike 30 de ani) vine in platoul Adevarul Live pentru a da detalii despre noul saul album, Lumea lui Paul, pentru a povesti despre experienta de regizor si pentru a-si da cu parerea despre industria muzicala actuala.

Adevarul Live, ora 13:00: SpeedCubing, castigatorii Romanii au talent, destainuie tainele cubului Rubik

Cristian Leana, Martin Fronescu, doi dintre componentii grupului SpeedCubing, desemnati castigatori ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii Romanii au talent, vin in platoul Adevarul Live pentru a demonstra ca imaginatia umana nu are limite. Cei doi isi vor povesti experienta din cadrul show-ului de la Pro TV si vor face o demonstratie de rezolvare a cubului Rubik.

Regizorul Alexandru Solomon aduce KineDok-ul la Adevarul Live, de la ora 15.00

Unul dintre cei mai apreciati si mai premiati regizori romani de documentar, Alexandru Solomon este si directorul festivalului de film One World Romania. Un proiect din cadrul acestuia, KineDok, va incepe pe 1 iulie, la Bucuresti si va continua cu mai multe proiectii de filme din centrul si Estul Europei, in mai multe orase din tara.

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Despre rezultatele obtinute de elevi la Capacitate 2015, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Rezultate Evaluare Nationala 2015. Ministerul Educatiei anunta care sunt rezultatele la Evaluarea Nationala 2015, astazi la 14:30. Expertii vor dezbate procentele comunicate de minister si subiectele primite de elevi, cat si ce va urma la admiterea de la liceu, la Adevarul Live de la 15:00.

Adevarul Live: Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, vorbeste despre conflictul din Donbass

De la ora 15. 00, Teofil Bauer, ambasadorul Ucrainei in Romania, vine in studioul Adevarul Live pentru a discuta despre escaladarea violentelor din regiunea separatista Donbass, unde luptele continua in ciuda unui armistitiu inca in vigoare.

Adevarul Live: Val de atentate teroriste: decapitare in Franta, 27 de morti in Tunisia. Bomba in Kuweit

O serie de atentate au avut loc astazi, in trei state, toate fiind asumate de Statul Islamic. in Franta un om a fost decapitat dupa ce militanti teroristi au incercat sa intre intr-o uzina chimica. in Tunisia doua hoteluri au fost atacate de teroristi. Cristian Unteanu comenteaza pericolul terorist si reactia Europei la atacuri.

Adevarul Live: Gabriel Oprea, premierul de vara

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit prim-ministru interimar pe gen. Gabriel Oprea, dupa ce Victor Ponta a trimis la Cotroceni documentele medicale care atesta operatia din Turcia.

Bac 2015. Ce subiecte se dau la Bac in alte tari. Cum se rezolva subiecte la matematica la Bac-ul italian sau german, la Adevarul Live de la 13:00

Bac 2015. Profesorul Costel Chites de la Colegiul National Tudor Vianu va rezolva joi, in direct la Adevarul Live de la 13:00, modele de subiecte de la examenele nationale din alte tari europene.

Adevarul Live: cat timp mai pot cumpara grecii?

De la ora 14. 00, Ion M. Ionita, redacto-sef Historia, analizeaza posibilele scenarii pentru deznodamantul crizei care ameninta sa impinga Grecia in incapacitate de plata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )