Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Robert Turcescu e un pion electoral. A renuntat la statutul de jurnalist

Adevărul Adevărul,
Grigore Cartianu, la Adevarul Live: Robert Turcescu e un pion electoral. A renuntat la statutul de jurnalist

Jurnalistii Dan Marinescu si Grigore Cartianu au vorbit, la Adevarul Live, despre candidatii inscrisi in cursa prezidentiala si au comentat autodenuntul lui Robert Turcescu, despre care Cartianu crede ca ar potenta tema ofiterului acoperit, in perspectiva campaniei electorale. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, Cartianu: Denuntul lui Turcescu face parte din planul de darmare a lui Ponta

Grigore Cartianu comenteaza, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret, de la ora 11. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, Cartianu: Autodenuntul lui Turcescu face parte din planul de demolare a lui Ponta

Grigore Cartianu a comentat, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret.

Adevarul Live: Ce se ascunde in spatele autodenuntului facut de Robert Turcescu

Grigore Cartianu a comentat, alaturi de redactorul-sef adjunct Adevarul Calin Nicolescu, care ar putea fi ratiunile pentru care jurnalistul Robert Turcescu s-a autodemascat ca agent sub acoperire al unui serviciu secret.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu vorbeste despre campania Alege Presedintele!

Jurnalistii Grigore Cartianu si Dan Marinescu discuta la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre campania Alege Presedintele! demarata in contextul alegerilor prezidentiale din noiembrie.

Radu Mazare sustine ca Robert Turcescu a actionat la ordin si ca totul face parte dintr-un joc

Primarul Constantei, Radu Mazare nu crede in spovedania lui Robert Turcescu si considera ca jurnalistul a actionat in acest mod pentru ca a primit dispozitie. Edilul a mentionat ca totul face parte dintr-un joc.

Procurorul general: Parchetul evalueaza declaratiile facute de Robert Turcescu potrivit carora ar fi fost ofiter sub acoperire

Tiberiu Nitu, procurorul general al Romaniei, a declarat marti ca Parchetul General evalueaza declaratiile facute de Robert Turcescu in cadrul unei emisiuni televizate potrivit carora jurnalistul ar fi fost ofiter sub acoperire.

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu, cere audierea lui Dusa dupa autodenuntul lui Robert Turcescu

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu PNL), a solicitat astazi audierea actualului ministru Mircea Dusa PSD), dupa autodenuntul lui Robert Turcescu referitor la statutul sau de ofiter acoperit.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei matei, la B1TV, ca documenetele p-e care le-a publicat pe blogul personal soi care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

Robert Turcescu recunoaste ca a fost ofiter acoperit: Eram fariseu. Nu am trait o eliberare mai mare, o sarbatoare mai mare

Jurnalistul Robert Turcescu a confirmat, in emisiunea Sorinei Matei, la B1TV, ca documentele pe care le-a publicat pe blogul personal si care arata ca a fost locotenent-colonel sub acoperire sunt reale.

Despre music-hall si Cehov al Irlandei, cu regizorul Cezar Ghioca, la Adevarul Live

Cezar Ghioca este unul dintre foarte putinii regizori romani de teatru specializat in music-hall, cu studii aprofundate in Statele Unite. Este invitat la Adevarul Live, intr-o discutie despre music-hall, dar si despre cea mai recenta premiera a sa, Jocul din Ialta, o piesa scrisa de Brian Friel, numit Cehov al Irlandei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2323 seconds )