Libnet.ro
UNICEF

11:00

Groupama Asigurari, avans de 5% al subscrierilor in primele sase luni, la 462 mil. lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Groupama Asigurari, avans de 5% al subscrierilor in primele sase luni, la 462 mil. lei

Valoarea primelor brute subscrise de catre Groupama Asigurari a crescut cu peste 5% in primul semestru din 2017 fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 462 milioane de lei, potrivit companiei. Pe segmentul auto, politele CASCO au inregistrat. continuă pe Wall-Street Ro

PSD a promis ca va curge la si miere, dar dupa sase luni ofera pelin si ambrozia care produce alergie

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Neptun, unde s-au reunit liderii centrali si cei judeteni ai partidului alaturi de parlamentarii si europarlamentarii liberali, ca sesiunea parlamentara care a inceput ieri este una extrem de importanta pentru evolutia tarii, in contextul in care, in opinia sa, partidul de guvernamant duce o politica de distrugere economica potrivit datelor pe primele sase luni.

Groupama Asigurari a consemnat 462 milioane de lei prime brute subscrise in crestere cu 5%

Valoarea primelor brute subscrise de Groupama Asigurari a crescut cu peste 5% in primul semestru al anului 2017, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 462 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

La sase luni de la moartea Ilenei Ciuculete, Cornel Gales iubeste din nou

La sase luni dupa moartea Ilenei Ciuculete, sotul artistei, Cornel Gales, iubeste din nou. Acesta a fost surprins in vacanta, in compania unei blinde Viviana. Cei doi se afla acum in Spania,.

Statistica a confirmat motorul cresterii economiei din primele 6 luni: consumul populatiei. Exportul net a avut o contributie negativa

Cresterea economiei s-a datorat, in principal cheltuielii pentru consumul final al gospodariilor populatiei, al carei volum s-a majorat cu 7,7% contribuind cu 5,0% la cresterea PIB, au transmis marti reprezentantii INS intr-un cmunicat de presa in care aduce clarificari cu privire la evolutia PIB pe primele 6 luni. O contributie negativa la cresterea PIB a avut-o exportul net -0,7%), consecinta a cresterii cu 8,7% a exporturilor de bunuri si servicii corelata cu o crestere mai mare a volumului importurilor de bunuri si servicii, de 10,0%, mai arata datele INS. Reamintim ca PIB-ul a crescut in primele 6 luni cu 5. 8%, dupa ce in trimestrul al doilea avansul economiei a fost de 5.

ANAF a vandut bunuri de peste 2 milioane de lei in primele 6 luni ale anului: incaltamintea si produsele alimentare, prin cele mai vanate

Agentia Nationala de Administrare Fiscala a vandut, prin intermediul magazinelor proprii, bunuri de peste 2 milioane de lei in primele 6 luni ale acestui an, conform informatiilor furnizate pentru wall-street. ro.

BNR a sanctionat doua banci in primele 8 luni: Patria Bank- cu avertisment scris si Bancpost, cu amenda

Banca Nationala a sanctionat doua banci in primele 8 luni: Patria Bank cu avertisment scris) si Bancpost cu amenda de 25. 000 de lei), dupa ce anul trecut aplicase 55 de sanctiuni iar in 2015 alte 14 sanctiuni. Patria Bank este banca rezultata in urma fuziunii fostei banci Carpatica cu Patria Bank, iar Bancpost este pe ultima suta de metri in privinta procesului de vanzare ca urmare a deciziei Eurobank - banca mama a Bancpost - de a-si restructura activitatile din afara Greciei.

Factura consumului privat a depasit suta de miliarde de lei. Vezi cati bani au cheltuit romanii pe medicamente, combustibili si haine in primele 7 luni

Romanii au bagat in consum peste 100 de miliarde de lei in primele 7 luni, arata datele transmise de Statistica la solicitarea HotNews. ro. Pe carburanti au cheltuit in iulie peste 4 miliarde de lei, cam cat se cheltuia de regula in luna decembrie, cand alergatura dupa cadouri era turata la maxim. Drept este, la consumul de carburant a contribuit cresterea rapida a numarului de masini nou inmatriculate. Cat despre consumul privat in general, cresterea este mai degraba rezultatul cresterilor salariale de doua cifre, a dobanzilor negative pana de curand) si a dobanzilor bancare inca scazute care au facut creditele mai ieftine si nu au stimulat economisirea in mod deosebit.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )