Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grupa de sange si sanatatea: 5 lucruri mai putin cunoscute

Adevărul Adevărul,
Grupa de sange si sanatatea: 5 lucruri mai putin cunoscute

Tipul de sange este una dintre cele mai misterioase taxonomii din corp. Exista patru grupe sanguine si oamenii de stiinta sustin ca fiecare dintre ele este corelata cu un rism mai mare de aparitie a anumitor afectiuni. continuă pe Adevărul

Coface: Companiile aeriene europene, printre cele mai putin profitabile din lume

Companiile aeriene europene stagneaza din cauza concurentei agresive din partea operatorilor low cost si a companiilor aeriene din Golf, fiind, in prezent, printre cele mai putin profitabile din lume, potrivit unui studiu Coface.

in mai putin de 18 ore vom afla cine intra in cursa pentru prezidentiale. Udrea, la depunerea candidaturii, a spus ca pentru ea a semnat Basescu

In mai putin de 18 ore vom afla cine sunt candidatii care intra in cursa electorala pentru alegerile prezidentiale. Acestia au la dispozitie intreaga zi pentru a-si depunde candidaturile dupa ce cu o zi.

Finantele au imprumutat pentru a treia oara consecutiv mai putin decat vizau

Ministerul Finantelor Publice a vandut luni obligatiuni pe zece ani de 241,5 milioane lei si a incheiat astfel a treia licitatie consecutiv in care a atras mai putin decat avea planificat, in timp ce costul finantarii a crescut fata de lunile iulie si august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )