Libnet.ro
UNICEF

22:00

Grupul Teraplast, profit de aproape trei ori mai mare, la 14 milioane lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grupul Teraplast, profit de aproape trei ori mai mare, la 14 milioane lei

Grupul Teraplast TRP), procesator de PVC si producator de materiale pentru piata constructiilor si instalatiilor, a inregistrat un profit net, in primele sase luni, de 14,06 milioane lei, fata de 4,52 milioane lei, valoare obtinuta in aceeasi perioada a anului trecut, arata un comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Profit de trei ori mai mic pentru FP

Fondul Proprietatea FP) a raportat un profit de 3 ori mai mic pe primele sase luni. Conform unui comunicat remis redactiei, fondul a avut un profit de 356,5 milioane de lei in primul semestru al anului, fata de rezultatul de 1,05 miliarde lei raportati in perioada similara a anului trecut.

Banca Nationala a Moldovei anunta un profit record. Este de sase ori mai mare decat al intregului sistem bancar

Banca Nationala a Moldovei BNM) a inregistrat un profit record in prima jumatate a acestui an, de 3,7 miliarde de lei, de sase ori mai mare decat intregul profit obtinut in ianuarie-iunie de sectorul bancar din Republica Moldova.

440.000 de turisti a atras Brasovul in primul semestru, de trei ori mai mult decat Sibiul

087 de persoane s-au cazat, in primul semestru al acestui an, la hotelurile si pensiunile din judetul Brasov, in crestere cu 15,5% fata de prima jumatate a lui 2014.

Ritmul de crestere al comenzilor noi e de patru ori mai mare la Brasov decat la nivel national

Comenzile noi din industrie au urcat, la Brasov, in primul semestru al acestui an, cu 10,7%, se arata intr-o analiza a Directiei Judetene de Statistica Brasov.

Al treilea miliardar din lume a realizat cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

Warren Buffett, cea mai mare achizitie de pana acum: o companie de peste 30 mld. dolari

Investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent- un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de.

Al treilea miliardar din lume se pregateste de cea mai mare investitie. Ce vrea sa cumpere

Al treilea miliardar din lume, investitorul american Warren Buffett, cu o avere estimata la 67 de miliarde de dolari, este aproape de cea mai mare achizitie pe care a facut-o pana in prezent - un producator de componente pentru aeronave care ar putea costa peste 30 de miliarde de dolari.

CNDNR: Trafic restrictionat pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare

Circulatia vehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone va fi restrictionata marti, pana la ora 20:00, pe drumurile nationale din judetele Arad, Bihor si Satu Mare, aflate sub avertizare.

VIDEO Cel mai mare instrument muzical din lume

Proiectat de arhitectul George Ashdown Audsley in anul 1904 si construit de o companie locala din Los Angeles, cel mai mare instrument din lume este o orga, care, la acea vreme, era conceputa din 10. 000 de tevi, iar costul initial a fost de 105. 000 de dolari.

Traian Basescu cere unirea cu Republica Moldova: Aici nu este o problema de bani, ci este o problema de viitor. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important.

Traian Basescu a facut marti apel la unirea cu Republica Moldova spunand ca si Romania are nevoie de Republica Moldova. Cu cat un stat este mai mare, cu atat este mai important si are o greutate mai mare, a argumentat fostul presedinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )