Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvern: ANAF va suspenda activitatea unei firme, doar la diferenta de 300-500 lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvern: ANAF va suspenda activitatea unei firme, doar la diferenta de 300-500 lei

ACTUALIZARE 18:33 Activitatea unei firme va fi suspendata de ANAF doar daca diferenta de bani gasita in plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, iar decizia de suspendare va putea fi revocata in aceeasi zi daca este achitata o amenda reprezentand de 10 ori suma constatata ca fiind neinscrisa in contabilitate. * Seful ANAF, invitat in comisie la Senat sa explice de ce inchide cofetarii pentru 5 lei. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul face reglaje la ANAF: Activitatea unei firme, suspendata doar la diferenta de 300-500 lei

Activitatea unei firme va fi suspendata de ANAF doar daca diferenta de bani gasita in plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, iar decizia de suspendare va putea fi revocata in aceeasi zi daca este achitata o amenda reprezentand de 10 ori suma.

Activitatea unei firme, suspendata de ANAF doar la diferenta de 300-500 lei

Activitatea unei firme va fi suspendata de ANAF doar daca diferenta de bani gasita in plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, potrivit Mediafax.

Guvernul face reglaje la ANAF: Activitatea unei firme, suspendata doar la diferenta de 300-500 de lei

Activitatea unei firme va fi suspendata de ANAF doar daca diferenta de bani gasita in plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, iar decizia de suspendare va putea fi revocata in aceeasi zi daca este achitata o amenda reprezentand de 10 ori suma constatata ca fiind neinscrisa in contabilitate.

Guvernul intervine la ANAF. iN CE CONDITII va mai fi posibila inchiderea firmelor gasite cu nereguli de inspectorii antifrauda

Activitatea unei firme va fi suspendata de ANAF doar daca diferenta de bani gasita in plus sau minus va fi de 300 lei sau 500 lei, iar decizia de suspendare va putea fi revocata in aceeasi zi daca este.

Dragos Petrescu, City Grill, despre controalele ANAF: Am inceput discutii cu conducerea Directiei Antifrauda/ Vrem sa modificam pragul diferentelor de casa pentru care ti se suspenda activitatea

Presedintele Asociatiei Restaurantelor din Romania dar si proprietarul City Grill Dragos Petrescu a declarat marti ca Asociatia pe care o reprezinta a inceput discutii cu conducerea reprezentantilor Antifrauda si cu Dan Manolescu in vederea modificarii legislatiei astfel incat restaurantele sa nu mai fie inchise pentru 10-15 lei diferente de casa. Azi, ANAF e obligata sa iti suspende activitatea pe minim 30 de zile daca constata o diferenta de casa de 10-15 lei. Noi ne dorim ca acest prag sa fie in functie de cifra de afaceri a restaurantului, iar perioada de suspendare sa poata cobori si sub 30 de zile, a spus marti Petrescu la o conferinta organizata de Romanian Business Leaders.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )