Libnet.ro
UNICEF

15:00

Guvern: in perioada urmatoare vor fi geruri anormale, din cauza unor mase de aer arctic

B1 B1,
Guvern: in perioada urmatoare vor fi geruri anormale, din cauza unor mase de aer arctic

Guvernul anunta ca in perioada urmatoare Romania va fi afectata de geruri anormale, ca urmare a unui proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa. Documentul Executivului justifica in aceasta. continuă pe B1

Guvernul vrea sa dea bani primariilor pentru ca vin mase de aer arctic cu geruri anormale. ANM nu confirma nimic

In perioada urmatoare vin geruri anormale din cauza unui transfer al maselor de aer arctic in Europa. Asta se arata intr-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor generate de iarna. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) nu confirma insa cele spuse de Guvern si anunta ca nu vom avea parte de o iarna anormala.

UPDATE Guvernul vrea sa dea bani primariilor pentru ca vin mase de aer arctic cu geruri anormale. ANM nu confirma prognoza Executivului

In perioada urmatoare vin geruri anormale din cauza unui transfer al maselor de aer arctic in Europa. Asta se arata intr-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor generate de iarna. Administratia Nationala de Meteorologie nu confirma insa cele spuse de Guvern si anunta ca nu vom avea parte de o iarna anormala. Mai mult, Victor Ponta spune ca nu stie nimic.

Vietnam: Aproximativ 100.000 de persoane vor fi evacuate din cauza taifunului Haiyan

Vietnamul a inceput evacuarea a circa 100. 000 de persoane care se afla pe traiectoria taifunului Haiyan, care urmeaza sa afecteze tara duminica, la doua zile dupa ce a traversat arhipelagul Filipine, a anuntat astazi presa oficiala.

Document guvern: Datele meteo indica mase de aer arctic, cu geruri anormale pentru perioada urmatoare

Prognoza meteorologica indica un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa, rezultand geruri anormale pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor generate de iarna, noteaza Mediafax.

Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare.

Mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului, citat de Mediafax. Prognoza meteorologica indica un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa, rezultand geruri anormale pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor generate de iarna. Citeste si: Vin ploi in toata tara. Prognoza meteo pana pe 17 .

VIDEO. Mase de aer arctic si GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare.

Vine iarna cu temperaturi polare. Mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului, citat de Mediafax. Citeste si: Vine frigul. Prognoza meteo pana pe 24 noiembrie Prognoza meteorologica indica un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa, rezultand geruri anormale pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului prin care este justificat un transfer de fonduri catre primarii pentru acoperirea costurilor .

VIDEO. Mase de aer arctic si geruri anormale pentru aceasta iarna.

Reprezentanti ai ANM au declarat pentru Romania Libera ca temperaturile vor fi mai mici, insa normale pentru aceasta perioada si ca nu va fi vorba despre temperaturi polare. Si Victor Ponta a spus ca nu stie despre aceste avertizari. Citeste si: Ponta nu stie despre vremea polara. Meteorolgii spun ca vremea va fi normala ---- Vine iarna cu temperaturi polare. Mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada urmatoare, se arata intr-un document al Guvernului, citat de .

Romania va fi lovita de GERURI ANORMALE in perioada urmatoare. Informatiile apar intr-un document oficial al Guvernului

Un document al Guvernului mentioneaza faptul ca, in perioada urmatoare, prognoza meteorologica indica un proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa. Astfel, in Romania sunt asteptate geruri.

Circulatia pe DN 2 E85 va fi restrictionata din cauza unor lucrari

Circulatia pe DN 2 E85 va fi restrictionata de marti pana sambata din cauza unor lucrari la podul de la Maracineni, informeaza Mediafax. Astfel, circulatia pe DN 2 E85 la intrarea in municipiul Buzau.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )