Libnet.ro
UNICEF

17:30

Circulatia pe DN 2 E85 va fi restrictionata din cauza unor lucrari

B1 B1,
Circulatia pe DN 2 E85 va fi restrictionata din cauza unor lucrari

Circulatia pe DN 2 E85 va fi restrictionata de marti pana sambata din cauza unor lucrari la podul de la Maracineni, informeaza Mediafax. Astfel, circulatia pe DN 2 E85 la intrarea in municipiul Buzau. continuă pe B1

Guvern: in perioada urmatoare vor fi geruri anormale, din cauza unor mase de aer arctic

Guvernul anunta ca in perioada urmatoare Romania va fi afectata de geruri anormale, ca urmare a unui proces de transfer al maselor de aer arctic in Europa. Documentul Executivului justifica in aceasta.

Ion Iliescu NU A PARTICIPAT la Consiliul National al PSD, din cauza unor probleme de sanatate

Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a transmis reprezentantilor PSD printr-un mesaj video inregistrat faptul ca ii pare rau ca nu poate fi fizic prezent la lucrarile Consiliului National, dar ca a int.

Trafic restrictionat pe DN 1A, Ploiesti Cheia, pentru lucrari la un pod

Traficul pe DN 1A, Ploiesti Cheia Brasov se desfasoara vineri cu restrictii din cauza unor lucrari care se executa la un pod situat pe drumul national.

Premiere League/ Tottenham vs Newcastle: Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Aproximativ 4.000 de romance mor, anual, din cauza cancerului de san

Romania are anual, aproximativ 6. 000 de cazuri noi de cancer de san, iar in jur de 4. 000 de femei mor, in acelasi interval, din cauza acestei maladii, a anuntat, vineri, seful clinicii de chirurgie de la.

Obama le-a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei sanatatii

Presedintele Barack Obama le-a cerut scuze ieri, intr-un interviu televizat, americanilor care isi pierd asigurarea pe caz de boala din cauza reformei sale a sanatatii, in ciuda asigurarilor repetate pe care le-a oferit.

Presedintele Obama a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei ...

Ca efect secundar al reformei promulgate in 2010 de catre presedinte, dupa intrarea in vigoare a partii centrale a masurilor la inceputul lui octombrie, firme de asigurari, care domina piata sanatatii, au reziliat in mod unilateral pachete devenite ilegale, obligandu-i pe unii americani sa isi schimbe asigurarile, implicand in unele cazuri cresteri ale primelor. Imi pare rau ca se afla in aceasta situatie din cauza promisiunilor pe care le-am facut, a declarat Obama pentru NBC, promitand ca .

Trei manageri de spitale au fost demisi din cauza datoriilor catre furnizori

Ministrul Sanatatii a inlocuit 3 manageri ai unor unitati spitalicesti din Focsani, Cluj si Vidra pentru ca au acumulat datorii enorme catre furnizori. Si managerii Spitalelor CFR Constanta si Spitalul.

Basescu: Vom avea probleme pe raportul din Justitie din cauza Guvernului si a Parlamentului (VIDEO)

Vor exista probleme pe raportul dinJusstitie din cauza Guvernului si a Parlamentului, a declarat, luni seara, presedintele Romaniei, in cadrul emisunii Buna seara Romania difuzata de B1 TV.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )