Libnet.ro
UNICEF

19:30

Trei manageri de spitale au fost demisi din cauza datoriilor catre furnizori

B1 B1,
Trei manageri de spitale au fost demisi din cauza datoriilor catre furnizori

Ministrul Sanatatii a inlocuit 3 manageri ai unor unitati spitalicesti din Focsani, Cluj si Vidra pentru ca au acumulat datorii enorme catre furnizori. Si managerii Spitalelor CFR Constanta si Spitalul. continuă pe B1

Manageri de spitale schimbati din functie din cauza datoriilor.

Managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj si managerul Spitalului Comunal Vidra si-au dat demisia, in timp ce managerului Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani a fost demis de Ministerul Sanatatii ca urmare a inregistrarii de arierate timp de trei luni consecutive la aceste spitale. Potrivit unui comunicat al MS remis duminica AGERPRES, in urma analizelor si evaluarilor trimestriale ale managerilor unitatilor sanitare cu paturi din subordinea MS, s-a constatat ca cinci .

EXCLUSIV. Mai multi directori de spitale AU FOST DEMISI. Nicolaescu: Asta este legea

Mai multi directori de spitale din tara au fost demisi de Ministerul Sanatatii. Principalul motiv pentru care au fost lasati fara serviciu sunt datoriile mari acumulate de spitalele pe care le.

Mai multi directori de spitale AU FOST DEMISI. Nicolaescu: Asta este legea

Mai multi directori de spitale din tara au fost demisi de Ministerul Sanatatii. Principalul motiv pentru care au fost lasati fara serviciu sunt datoriile mari acumulate de spitalele pe care le.

Trei manageri de spitale, schimbati din functie

Managerul Spitalului de Urgenta Sf. Pantelimon Focsani a fost demis de Ministerul Sanatatii MS), iar managerul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj si cel al Spitalului Comunal Vidra si-au dat demisia, ca urmare a inregistrarii de arierate, timp de trei luni consecutive la aceste spitale.

Romanii sunt refuzati de spitalele din Uniunea Europeana din cauza datoriilor pe care le are statul

Romania a acumulat datorii de 168 de milioane de euro, reprezentand suma cheltuielilor pentru servciile medicale acordate asiguratilor pe teritoriul altor tari din Uniunea Europeana, in SEE si in Elvetia. in consecinta, tari precum Germania refuza acum sa-i mai trateze pe romani.

Doi politisti bucuresteni au fost demisi, dupa ce au cerut spaga unei jurnaliste si au ...

Doi politisti locali ai Sectorului 2 au fost demisi dupa ce unul i-ar fi cerut mita unei jurnaliste pentru anularea unei amenzi, iar celalalt l-ar fi bruscat pe un reporter. O jurnalista de la TVR a fost amendata pentru ca a parcat pe locul unui bucurestean care inchiriase locul de la primarie, ea gasind pe parbriz o hartie din care a aflat ca trebuie sa plateasca o amenda de 1. 500 de lei sau 750 de lei in 48 de ore. Astfel, a mers la sediul Politiei Locale a Sectorului 2, unde ofiterul de .

Premiere League/ Tottenham vs Newcastle: Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Aproximativ 4.000 de romance mor, anual, din cauza cancerului de san

Romania are anual, aproximativ 6. 000 de cazuri noi de cancer de san, iar in jur de 4. 000 de femei mor, in acelasi interval, din cauza acestei maladii, a anuntat, vineri, seful clinicii de chirurgie de la.

Obama le-a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei sanatatii

Presedintele Barack Obama le-a cerut scuze ieri, intr-un interviu televizat, americanilor care isi pierd asigurarea pe caz de boala din cauza reformei sale a sanatatii, in ciuda asigurarilor repetate pe care le-a oferit.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )