Libnet.ro
UNICEF

19:00

Guvernul aloca ajutor umanitar pentru populatia afectata de alunecarile de teren

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul aloca ajutor umanitar pentru populatia afectata de alunecarile de teren

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Hotarare, scoaterea din rezervele de stat a sase constructii usoare din elemente modulare si trimiterea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenta, cu titlul gratuit, catre familiile afectate de alunecarile de teren din judetul Bacau. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul aloca ajutor umanitar pentru populatia afectata de alunecarile de teren

Guvernul a aprobat astazi, printr-o Hotarare, scoaterea din rezervele de stat a sase constructii usoare din elemente modulare si trimiterea acestora ca ajutoare umanitare interne de urgenta, cu titlul gratuit, catre familiile afectate de alunecarile de teren din judetul Bacau.

Guvernul aloca 5 milioane lei pentru consolidarea cladirilor cu bulina rosie

Guvernul a aprobat, astazi, Programul de actiuni pentru 2015 privind proiectarea si executia lucrarilor de interventie pentru reducerea riscului seismic la constructiile cu destinatia de locuinte multietajate, incadrate prin raport de expertiza tehnica in clasa I de risc seismic si care prezinta pericol public cladirile cu bulina rosie).

Guvernul schimba legea ANAF, pentru a se evita suspendarea unitatilor in care se gasesc sume mai mici de 300 de lei

Guvernul schimba legea ANAF dupa ce mai multe afaceri au fost inchise chiar si pentru trei lei. Astfel, activitatea firmelor va fi suspendata doar daca diferenta de bani, gasita in plus sau in minus, va fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )