Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul va aloca bani pentru un dig in Teleorman. Ponta si Dragnea se dau cu barca in zona

Adevărul Adevărul,
Guvernul va aloca bani pentru un dig in Teleorman. Ponta si Dragnea se dau cu barca in zona

Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care sa protejeze zone din judetul Teleorman de alte inundatii, autoritatile locale promitand ca, daca fondurile sunt acordate, constructia va fi finalizata pana in luna august. continuă pe Adevărul

UPDATE Guvernul va aloca bani pentru un dig in Teleorman. Ponta si Dragnea, cu barca in zona. 168 de case sunt inundate in acest moment

Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care sa protejeze zone din judetul Teleorman de alte inundatii, autoritatile locale promitand ca, daca fondurile sunt acordate, constructia va fi finalizata pana in luna august. Hidrologii au precizat ca pana marti seara raul Neajlov din Giurgiu se afla sub avertizare cod portocaliu de inundatii. Pentru mai multe rauri din Teleorman, Ialomita si Giurgiu a fost emisa o avertizare de cod galben.

UPDATE Guvernul va aloca 15 milioane de lei pentru un dig in Teleorman. Oficialii promit ca lucrarea va fi gata pana la sfarsitul lunii august

Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care sa protejeze zone din judetul Teleorman de alte inundatii, autoritatile locale promitand ca, daca fondurile sunt acordate, constructia va fi finalizata pana in luna august. UPDATE Intrebat despre ce suma este vorba, premierul Victor Ponta a precizat ca vor fi alocati 15 milioane de lei. Cat e necesar, atat o sa alocam, a spus el.

Guvernul va aloca bani pentru un dig in Teleorman. Oficialii promit ca va fi construit pana in august

Guvernul va aloca bani pentru construirea unui dig care sa protejeze zone din judetul Teleorman de alte inundatii, autoritatile locale promitand ca, daca fondurile sunt acordate, constructia va fi finalizata.

FOTO Doi intr-o barca: Ponta si Dragnea, in vizita dupa inundatii

Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat satul Beiu, unde viitura de pe raul Teleorman a intrat in aproape un sfert dintre case. Premierul le-a spus satenilor ca Guvernul va aloca bani pentru realizarea unui dig care sa ii apere de inundatii.

FOTO VIDEO Doi intr-o barca: Ponta si Dragnea, in vizita dupa inundatii

PROMISIUNI Victor Ponta si Liviu Dragnea au vizitat satul Beiu, unde viitura de pe raul Teleorman a intrat in aproape un sfert dintre case. Premierul le-a spus satenilor ca Guvernul va aloca bani pentru realizarea unui dig care sa ii apere de inundatii.

Cum aloca Guvernul bani pentru primariile Bucurestiului si Ploiestiului

Cu doua zile inainte de Paste, Guvernul a publicat in Monitorul Oficial Ordonanta de Urgenta prin care a aloca in mod special sume importante de bani pentru proiecte in Bucuresti si Ploiesti. Astfel, pentru Bucuresti se aloca 44,63 milioane de lei in vederea implementarii unui sistem de transport cu bicicleta, iar in bugetul municipiului Ploiesti vor ajunge 22,3 milioane de lei pentru autobuze cu GPL. Trebuie amintit ca premierul Victor Ponta are relatii de prietenie atat cu primarul Bucurestiului, Sorin Oprescu, cat si cu primarul PSD de Ploiesti, Iulian Badescu.

INUNDATII. Guvernul aloca 15 milioane lei pentru diguri si materiale pentru case

Guvernul va aloca 15 milioane lei pentru construirea unui dig si alte lucrari hidrotehnice de sistematizare a raurilor Vedea si Teleormanul, proiectul urmand sa fie finalizat pana la sfarsitul lunii august, au anuntat premierul Ponta si vicepremierul Dragnea, aflati in statul Beiu din Teleorman, potrivit Mediafax.

Ponta promite bani pentru remedierea pagubelor produse de inundatii

Premierul Victor Ponta a declarat astazi, in Teleorman, ca Guvernul va aloca in prima sedinta fonduri pentru lucrari de sistematizare si pentru remedierea pagubelor produse de inundatii in judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )