Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul amana acordarea unei parti din certificatele verzi pentru producatori de energie.

România Liberă România Liberă,
Guvernul amana acordarea unei parti din certificatele verzi pentru producatori de energie.

Guvernul a decis ca, din 1 iulie, sa fie amanata acordarea unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centrale eoliene si fotovoltaice. Masura va fi valabila pana in martie 2017, pentru centralele hidro si solare, si pana in 2018, pentru centralele eoliene, potrivit Mediafax. Amanarea a fost decisa prin ordonanta de urgenta aprobata in sedinta de marti. In proiectul initial, amanarea certificatelor pentru producatorii de energie in panouri fotovoltaice si cei . continuă pe România Liberă

Guvernul a decis sa amane acordarea unei parti din certificatele verzi pentru producatori de energie

Guvernul a decis ca, din 1 iulie, sa fie amanata acordarea unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centrale eoliene si fotovoltaice, transmite Mediafax. Masura va fi.

Guvernul taie subventiile pentru energia verde. ...

Guvernul a decis ca, din 1 iulie, sa fie amanata acordarea unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centrale eoliene si fotovoltaice, masura urmeaza sa fie valabila pana in martie 2017, pentru centralele hidro si solare, si pana in 2018, pentru centralele eoliene, potrivit Mediafax. Amanarea a fost decisa prin ordonanta de urgenta aprobata in sedinta de marti. In proiectul initial, amanarea certificatelor pentru producatorii de energie in panouri .

Amanarea platii certificatelor verzi va alunga o mare parte a investitorilor straini

Cristina Popescu, partener in cadrul societatii de avocatura Eversheds Lina and Guia, considera ca amanarea acordarii unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centralele eoliene si centralele fotovoltaice va pune o frana puternica investitiilor in energia regenerabila.

Eversheds LinaGuia: Amanarea platii certificatelor verzi va alunga investitorii straini

Proiectul de Ordonanta de Urgenta elaborat de Ministerul Economiei in luna aprilie propune amanarea, in perioada 1 iulie 2013 - 31 decembrie 2016, a acordarii unei parti din certificatele verzi catre investitorii in microhidrocentrale, centralele.

INFOGRAFIE Guvernul le stinge lumina baietilor verzi: a fost aprobata amanarea platii unui numar de certificate pentru energia regenerabila

Executivul a aprobat ieri amanarea, de la 1 iulie 2013, a unei parti din certificatele verzi acordate producatorilor de energie regenerabila, dupa ce marii consumatori industriali s-au plans constant de lipsa de competitivitate a pretului la energie, iar populatia a inceput sa resimta influenta tot mai mare a acestora in factura.

Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si acum are cel mai necompetitiv pret la energie din UE

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica din cauza prostiei facute atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat Dan Nica, ministrul pentru Societatea Informationala.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cand a introdus certificatele verzi

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia.

Nica: Romania a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi

Tara noastra este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, potrivit ministrului pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

Dan Nica: Romania a facut o prostie cu certificatele verzi si a ajuns cea mai necompetitiva tara din UE la pretul energiei

Romania este cea mai necompetitiva tara din UE din cauza pretului la energia electrica si a facut o prostie atunci cand a introdus certificatele verzi, care permit recuperarea investitiilor in energia regenerabila in numai doi ani, a declarat ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica, la emisiunea Dupa 20 de ani difuzata duminica de Pro TV.

Un tanar a fost impuscat in timpul unei manifestatii din sudul Turciei

Un barbat in varsta de 22 de ani a murit, ieri, la spital, dupa ce a fost impuscat in timpul unei manifestatii din sudul Turciei, a transmis televiziunea privata NTV, citata de AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )