Libnet.ro
UNICEF

14:00

Guvernul britanic a publicat proiectul de lege prin care cere Parlamentului sa declanseze Brexitul

Adevărul Adevărul,
Guvernul britanic a publicat proiectul de lege prin care cere Parlamentului sa declanseze Brexitul

Guvernul britanic a publicat joi proiectul de lege pe care-l va supune aprobarii Parlamentului, prin care va primi autorizarea sa lanseze negocierile in vederea iesirii din Uniunea Europeana, a anuntat Ministerul insarcinat cu Brexitul, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

USR a redactat motiunea simpla prin care cere demiterea Ministrului Justitiei si a trimis o scrisoare deschisa presedintelui CE: Avem acordul ca si parlamentarii PNL vor semna motiunea

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca USR a redactat motiunea simpla pe justitie prin care cere demisia sau demiterea lui ministrului Florin Iordache si ca are acordul presedintelui PNL Raluca Turcan ca aceasta va fi semnata si de parlamentarii liberali. Totodata, USR a trimis o scrisoare deschisa privind proiectele de ordonanta de urgenta care vizeaza modificarile legislatiei penale si gratierea catre presedintele Comsiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Guvernul Marii Britanii a publicat proiectul de lege privind procedurile pentru Brexit. Documentul va fi supus votului pe 8 februarie

Guvernul Marii Britanii a publicat, joi, proiectul de lege care urmeaza sa fie prezentat Parlmentului pentru a primi permisiunea de a lansa negocierile pentru iesirea din Uniunea Europeana, a anuntat Ministerul pentru Brexit.

Romania TV o pune la zid pe autoarea unei scrisori deschise care cere agentiilor sa retraga reclama de la acest post

Autoarea unei scrisori deschise prin care directorii agentiilor de publicitate erau indemnati sa scoata reclamele de pe posturile Romania TV, Antena 3 si B1 TV, pentru modul cum au acoperit protestele antiamnistie, a fost pusa la zid la Romania TV, potrivit Paginademedia. ro.

Reactia presedintelui mexican, dupa ce Donald Trump a semnat ordinul prin care va incepe constructia zidului la frontiera cu Mexicul: in loc sa ne uneasca, ne desparte

Presedintele mexican Enrique Pena Nieto a condamnat, miercuri, decizia presedintelui american Donald Trump de a semna ordinul executiv prin care se va incepe constructia zidului la frontiera dintre Statele Unite si Mexic.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu l-am cunoscut pe Dan Adamescu, dar ca sef al statului sunt gata sa sustin procedurile legale prin care sa se stabileasca adevarul

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut, miercuri, in plenul Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, ca nu l-a cunoscut personal pe omul de afaceri Dan Adamescu, dar ca este gata sa sustina procedurile legale prin care sa se stabileasca adevarul in acest caz.

Scrisoarea prin care Klaus Iohannis anunta declansarea procedurilor privind referendumul pe tema amnistiei si gratierii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis, marti, o scrisoare liderului Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si sefului Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, prin care anunta declansarea procedurilor referendumului pe tema justitiei.

Proiectul de lege al guvernului britanic pentru declansarea Brexitului, publicat joi

Proiectul de lege al guvernului britanic prin care solicita autorizare parlamentului pentru a declansa formal procesul de Brexit prin invocarea articolului 50 din Tratatul de la Lisabona va fi publicat joi la ora 12. 30 ora Romaniei), a declarat purtatorul de cuvant al premierul Theresa May, citat de Reuters.

Guvernul britanic face primul pas catre declansarea Brexitului

Ministrul pentru Brexit al Regatului Unit David Davis a inceput procesul crearii unei legi care permite guvernului sa demareze iesirea din UE, afirmand joi ca legislatia va fi adoptata rapid, informeaza agentia Reuters.

Buget 2017. Finantele au publicat proiectul Bugetului pentru acest an

Finantele au publicat luni dimineata proiectul Bugetului Romaniei pentru acest an. In varianta publicata vezi atasament) , constructia bugetara tine cont de pragul maxim de deficit de 3% stabilit la nivelul Uniunii Europene, tinta de deficit bugetar cash pe anul 2017 este estimata la 2,96 % din PIB, iar deficitul ESA la 2,99 % din PIB. Nivelul estimat al datoriei guvernamentale brute pentru sfarsitul anului 2016 este de 37,7% din PIB, iar pe termen mediu 2017 - 2019) se va situa sub 40,0% din PIB.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )