Libnet.ro
UNICEF

11:30

Guvernul Marii Britanii a publicat proiectul de lege privind procedurile pentru Brexit. Documentul va fi supus votului pe 8 februarie

România Liberă România Liberă,
Guvernul Marii Britanii a publicat proiectul de lege privind procedurile pentru Brexit. Documentul va fi supus votului pe 8 februarie

Guvernul Marii Britanii a publicat, joi, proiectul de lege care urmeaza sa fie prezentat Parlmentului pentru a primi permisiunea de a lansa negocierile pentru iesirea din Uniunea Europeana, a anuntat Ministerul pentru Brexit. continuă pe România Liberă

Guvernul britanic a publicat proiectul de lege prin care cere Parlamentului sa declanseze Brexitul

Guvernul britanic a publicat joi proiectul de lege pe care-l va supune aprobarii Parlamentului, prin care va primi autorizarea sa lanseze negocierile in vederea iesirii din Uniunea Europeana, a anuntat Ministerul insarcinat cu Brexitul, relateaza AFP.

Executivul britanic a anuntat ca proiectul de lege privind demersurile pentru Brexit vor fi prezentate Parlamentului in urmatoarele zile

Guvernul Marii Britanii a anuntat ca va prezenta, in urmatoarele zile, in Parlament proiectul de lege pentru lansarea procesului de iesire din Uniunea Europeana, a anuntat marti ministrul pentru Brexit, David Davis .

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: BREXIT, doar cu aprobarea Parlamentului

Rasturnare de situatie in cazul Brexit-ului. Curtea Suprema a Marii Britanii a hotarat ca, pentru a declansa procedurile de iesire a Regatului Unit din Uniunea Europeana, premierul Theresa May si.

in ziua in care Ceausescu ar fi implinit 99 de ani, Guvernul Grindeanu ar putea adopta OUG privind AMNISTIA. Liviu Avram: Frumos, nu? Cateva mii de infractori liberi, cadoul facut natiunii

Proiectul de lege privind amnistia si gratierea a partidului de guvernamant a creat valva in tara. Romanii au protestat in marile orase, iar presedintele Klaus Iohannis a anuntat c.

Curtea Suprema a Marii Britanii a decis: Parlamentul trebuie sa fie consultat cu privire la Brexit

Curtea Suprema a Marii Britanii va decide, marti, daca Guvernul londonez are nevoie sau nu de aprobarea Legislativului pentru invocarea articolului 50 din Tratatul de la Lisabona, prin care se poate initia in mod formal procesul parasirii blocului comunitar - Brexit, informeaza Mediafax.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, va sustine acordul nuclear cu Iranul in discutiile cu presedintele Donald Trump

Prim-ministrul Marii Britanii, Theresa May, si-a exprimat increderea in beneficiile liberului schimb si sprijinul pentru acordul nuclear incheiat cu Iranul la intalnirea pe care o va avea in aceasta saptamana cu presedintele american Donald Trump, a spus luni purtatoarea sa de cuvant.

Un proiect de lege privind AUTONOMIA Tinutului Secuiesc A FOST PUBLICAT in Monitorul Oficial

Un proiect de lege initiat de zece cetateni romani de etnie maghiara privind autonomia Tinutului Secuiesc a fost publicat in Monitorul Oficial, insotita de avizul negativ al Consiliului.

Buget 2017. Finantele au publicat proiectul Bugetului pentru acest an

Finantele au publicat luni dimineata proiectul Bugetului Romaniei pentru acest an. In varianta publicata vezi atasament) , constructia bugetara tine cont de pragul maxim de deficit de 3% stabilit la nivelul Uniunii Europene, tinta de deficit bugetar cash pe anul 2017 este estimata la 2,96 % din PIB, iar deficitul ESA la 2,99 % din PIB. Nivelul estimat al datoriei guvernamentale brute pentru sfarsitul anului 2016 este de 37,7% din PIB, iar pe termen mediu 2017 - 2019) se va situa sub 40,0% din PIB.

Comisia Europeana a publicat raportul MCV privind justitia din Romania

ACTUALIZARE 12:35 Comisia Europeana a publicat astazi cel mai recent raport pe care l-a elaborat in cadrul Mecanismului de cooperare si de verificare MCV) privind tara noastra.

PSD refuza sa retraga proiectul Ordonantei privind amnistia si gratierea. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere publica pe tema proiectului legislativ si a modificarii Codului penal |VIDEO

PSD nu va retrage proiectul Ordonantei de Urgenta privind gratierea, au precizat joi surse din cadrul partidului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )