Libnet.ro
UNICEF

20:00

Guvernul Grindeanu devine Guvernul Meu? Iohannis a discutat jovial cu premierul la ceremonia de la Cotroceni, dar l-a ignorat total pe Dragnea (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul Grindeanu devine Guvernul Meu? Iohannis a discutat jovial cu premierul la ceremonia de la Cotroceni, dar l-a ignorat total pe Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a ignorat total pe liderul PSD Liviu Dragnea, unul dintre politicienii invitati la Palatul Cotroceni, la depunerea juramantului de catre noii ministri ai. continuă pe B1

Kelemen Hunor: Ar mai fi loc de remaniere in Guvernul Grindeanu, dar nu e treaba mea

In Guvernul Grindeanu mai e loc de remaniere, dar asta nu e treaba mea, a declarat presedintele UDMR, Kelemen Hunor. Acesta a mai precizat ca a aflat din presa despre schimbarile din Cabinetul Grindeanu, el.

Si PSD Dambovita vrea sa organizeze un miting de sustinere pentru Guvernul Grindeanu, dupa protestul cu 6.000 de oameni la Pitesti

PSD Dambovita vrea sa organizeze, sambata, un miting de sustinere pentru Guvernul Grindeanu. Decizia ar urma sa fie luata de Comitetul Executiv al organizatiei, potrivit unor declaratii ale secretarului executiv al PSD Dambovita, Alexandru Oprea, citat de Agerpres.

CCR: Nu a existat un conflict de natura constitutionala intre Guvernul Grindeanu si CSM - adica intre puterea executiva si cea judecatoreasca

Prin adoptarea OUG 13/2017 privind modificarea legislatiei penale, Guvernul Grindeanu nu a impiedicat Consiliul Superior al Magistraturii sa isi realizeze o atributie constitutionala.

Culisele schimbarilor din Guvernul Grindeanu: De ce a acceptat Liviu Dragnea un tehnocrat la Justitie

Tudorel Toader, fost judecator la CCR, este propunerea PSD pentru Ministerul Justitiei. Coalitia de guvernare a operat alte trei modificari in Executiv, promovand inclusiv doi fosti ministri din Cabinetele Ponta. Remanierea a avut loc la numai o luna si jumatate de la depunerea juramantului de catre Guvernul Grindeanu.

Noii ministri din Guvernul Grindeanu au depus juramantul la Cotroceni (FOTO,VIDEO)

Noii ministri ai Cabinetului Grindeanu au depus juramantul, joi, la Palatul Cotroceni. Astfel, Tudorel Toader devine noul Ministru al Justitiei, dupa Florin Iordache si dupa un interimat asigurat de Ana Bi.

Senatorul PSD Adrian Tutuianu anunta organizarea unui miting cu 10.000 de oameni, sambata, pentru a sustine Guvernul Grindeanu

Presedintele Comisiei parlamentare de control a Serviciului Roman de Informatii, Adrian Tutuianu, a anuntat ca va organiza, sambata, un miting cu 10. 000 de persoane, la Targoviste, pentru a exprima sustinerea fata de premierul Grindeanu si liderul PSD, Liviu Dragnea.

Olguta Vasilescu, despre declaratia lui Ponta privind Guvernul Grindeanu: Acea declaratie a fost ca apa sfintita. Nu face nici rau, nici bine

Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu a declarat, miercuri, la Parlament, ca declaratia fostului premier Victor Ponta despre guvernul cu 4 piloti este la fel ca apa sfintita: nu face nici rau, nici bine.

Remaniere in Guvernul Grindeanu: nume noi in patru ministere

Prima remaniere in Guvernul condus de Sorin Grindeanu. Patru ministere vor fi conduse de alti oameni. La Palatul Parlamentului este in plina desfasurare o sedinta PSD. Acestea sunt numele anuntate in cadrul coalitiei de guvernare. Tot astazi va fi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )