Libnet.ro
UNICEF

12:30

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu FMI pentru un nou acord

Adevărul Adevărul,
Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu FMI pentru un nou acord

Executivul va demara in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Guvernul incepe negocierile cu FMI pentru un nou acord.

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa ce Consiliul Director al FMI a avizat, saptamana trecuta, cu trei derogari, ultimele evaluari cu Romania, informeaza Mediafax. Autoritatile au precizat anterior ca doresc ca noul acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani. Surse guvernamentale afirmau miercuri ca este posibil ca oficialii Comisiei Europene sa nu .

Victor Ponta: Guvernul va incepe luna aceasta negocierile cu FMI pentru un acord de tip preventiv

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui acord de tip preventiv, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Consiliul Director al FMI a avizat, cu 3.

Guvernul anunta ca incepe negocierile cu FMI pentru un nou acord

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa ce Consiliul Director al FMI a avizat, saptamana trecuta, cu trei derogari,.

Isarescu: Recomand incheierea unui nou acord cu FMI pentru ca s-a dovedit a fi benefic

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a recomandat, astazi, incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International FMI) si Uniunea Europeana, pentru ca cel pe care tara noastra tocmai l-a finalizat s-a dovedit benefic, transmite HotNews. ro.

Isarescu: Romania are nevoie de un nou acord cu FMI, pentru ca se poate imprumuta mai ieftin

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si Uniunea Europeana, pentru ca cel pe care Romania tocmai l-a finalizat s-a dovedit.

Mugur Isarescu: Recomand incheierea unui nou acord cu FMI, pentru ca ne putem imprumuta mai ieftin

Guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu Fondul Monetar International si Uniunea Europeana, pentru ca se poate imprumuta mai ieftin de pe pietele externe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )