Libnet.ro
UNICEF

16:30

Victor Ponta: Guvernul va incepe luna aceasta negocierile cu FMI pentru un acord de tip preventiv

B1 B1,
Victor Ponta: Guvernul va incepe luna aceasta negocierile cu FMI pentru un acord de tip preventiv

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui acord de tip preventiv, a declarat, joi, premierul Victor Ponta. Consiliul Director al FMI a avizat, cu 3. continuă pe B1

Victor Ponta: Guvernul e dispus sa cedeze pachetul majoritar de actiuni pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

Guvernul Romaniei este dispus sa cedeze pachetul majoritar de actiuni pentru constructia reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, fiind vorba de investitii de miliarde de euro, a declarat luni, la Shenzhen, premierul Victor Ponta, dupa ce a discutat cu reprezentantii companiei China Nuclear Electric.

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu FMI pentru un nou acord

Executivul va demara in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvernul incepe negocierile cu FMI pentru un nou acord.

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa ce Consiliul Director al FMI a avizat, saptamana trecuta, cu trei derogari, ultimele evaluari cu Romania, informeaza Mediafax. Autoritatile au precizat anterior ca doresc ca noul acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani. Surse guvernamentale afirmau miercuri ca este posibil ca oficialii Comisiei Europene sa nu .

Victor Ponta: Vom face cererea pentru un nou acord cu FMI, in aceleasi conditii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de Guvern de joi ca urmeaza sa fie adoptat un memorandum prin care se ia act in mod oficial de incheierea cu bine a acordului cu Fondul Monetar International si.

Victor Ponta: Romania s-a raportat in ultimii ani la Rusia intr-un mod copilaresc

Romania s-a raportat in ultimii ani la Rusia intr-un mod copilaresc, a declarat marti premierul Victor Ponta, intr-un interviu acordat Agerpres, pronuntandu-se pentru relatii pragmatice si constructive cu aceasta tara.

Victor Ponta, despre posibilitatea preluarii interimatului la Transporturi: Nu exclud aceasta varianta

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca nu exclude posibilitatea preluarii conducerii interimare a ministerului Transporturilor, in cazul in care ministrul Relu Fenechiu va fi condamnat de instanta in data de 4 iulie, insa a precizat ca isi doreste un interimat cat mai scurt.

Victor Ponta, in turneu asiatic. Premierul a incercat sa convinga afaceristii straini sa investeasca in Romania.

Premierul Victor Ponta este la Beijing la aceasta ora, unde continua turneul asiatic. Maine se va intalni cu presedintele chinez Xi Jinping, dar si cu premierul din China. in toate aceste zile, seful.

Victor Ponta, in turneu asiatic. Premierul a incercat sa convinga afaceristii straini sa investeasca in Romania

Premierul Victor Ponta este la Beijing la aceasta ora, unde continua turneul asiatic. Maine se va intalni cu presedintele chinez Xi Jinping, dar si cu premierul din China. in toate aceste zile, seful.

Victor Ponta, catre Varujan Vosganian: De ce platim si concediul persoanelor disponibilizate de la Oltchim? Nu au fost destul in concediu?

Premierul Victor Ponta l-a intrebat pe ministrul Varujan Vosganian, la inceputul sedintei de Guvern, ce se mai intampla pe la Oltchim. Dupa ce l-a asigurat pe primul-ministru ca productia de la Oltchim a crescut considerabil in ultimele cinci luni, Vosganian a precizat ca au existat, totusi, mici incidente deoarece persoanele disponbilizate solicita si plata concediilor aferente acestui an. In replica, Ponta a spus ca au fost destul in concediu. Nu au fost destul in concediu, sefii aia de sindicat? Ei muncesc la televiziuni. Ei nu muncesc in alta parte. Le platim si concediul?, a intrebat Ponta. Vezi in text un schimb de replici intre premier si ministrul economiei.

VIDEO Victor Ponta catre ministrul Educatiei: Va felicit ca nu v-ati lasat impresionat de tot felul de frustrati cu satisfactii sadice de a pica elevii

Premierul Victor Ponta l-a felicitat, joi, in cadrul sedintei de guvern, pe ministrul Educatiei Remus Pricopie pentru organizarea exameneleor nationale si pentru faptul ca nu s-a lasat impresionat de tot felul de frustratii cu satisfactii sadice de a pica elevi. El a afirmat de asemenea ca nu doreste ca anatema fraudei de la liceul Bolintineanu sa fie aruncata pe toata lumea. Va anunt public sustinerea mea pentru ideea de a incerca sa facem examene normale pentru oameni normali, a declarat Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )