Libnet.ro
UNICEF

20:30

Guvernul incepe negocierea unui nou acord cu FMI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul incepe negocierea unui nou acord cu FMI

Guvernul urmeaza sa inceapa pe 17 iulie negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a declarat ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, in cadrul sedintei de Guvern de ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Isarescu: Recomand incheierea unui nou acord cu FMI si UE

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, considera ca acordul finalizat cu Fondul Monetar International FMI) si Uniunea Europeana UE) a fost benefic pentru tara noastra, avand in vedere ca a permis imprumuturi mai ieftine de pe pietele externe, motiv pentru care recomanda incheierea unui nou acord preventiv cu cele doua institutii.

Ponta: Am discutat ieri cu Basescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc/ Am trimis scrisoarea catre FMI, in vederea unui nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, inainte ca acesta sa participe la emisiunea in care i-a adus critici referitoare la modul in care s-a desfasurat vizita sa in mai multe tari asiatice, si au discutat despre acordul cu FMI. Ponta a adaugat ca a fost trimisa deja catre Fondul Monetar International scrisoarea in vederea incheierii unui nou acord de tip preventiv.

VIDEO Ponta: Am discutat ieri cu Basescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc/ Am trimis scrisoarea catre FMI, in vederea unui nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, inainte ca acesta sa participe la emisiunea in care i-a adus critici referitoare la modul in care s-a desfasurat vizita sa in mai multe tari asiatice, si au discutat despre acordul cu FMI. Ponta a adaugat ca a fost trimisa deja catre Fondul Monetar International scrisoarea in vederea incheierii unui nou acord de tip preventiv.

Ponta: Am discutat cu Basescu despre scrisoarea pentru un nou acord cu FMI, am trimis-o la Comisia Europeana

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, aseara, pe marginea scrisorii privind un nou acord cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE), el mentionand ca tot ieri a fost trimisa scrisoarea catre Comisie.

Guvernul incepe negocierile cu FMI pentru un nou acord.

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa ce Consiliul Director al FMI a avizat, saptamana trecuta, cu trei derogari, ultimele evaluari cu Romania, informeaza Mediafax. Autoritatile au precizat anterior ca doresc ca noul acord sa fie incheiat pentru o perioada de doi ani. Surse guvernamentale afirmau miercuri ca este posibil ca oficialii Comisiei Europene sa nu .

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu FMI pentru un nou acord

Executivul va demara in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta.

Guvernul anunta ca incepe negocierile cu FMI pentru un nou acord

Guvernul va incepe in aceasta luna negocierile cu Fondul Monetar International FMI) pentru incheierea unui nou acord de tip preventiv, a anuntat premierul Victor Ponta, dupa ce Consiliul Director al FMI a avizat, saptamana trecuta, cu trei derogari,.

Ponta: Vom face cererea pentru un nou acord cu FMI, in aceleasi conditii

Premierul Victor Ponta a anuntat, in sedinta de Guvern de astazi, ca urmeaza sa fie adoptat un memorandum prin care se ia act in mod oficial de incheierea cu bine a acordului cu Fondul Monetar International FMI) si a adaugat ca se va face cererea pentru un nou acord, in aceleasi conditii, transmit sursele de presa.

Erste: Un nou acord cu FMI ar fi o strategie buna.

Un nou acord preventiv cu FMI ar fi o strategie buna pentru Romania, avand in vedere sumele mari care trebuie restituite Fondului si privatizarea incipienta a unor companii, si ar permite BNR sa continue politica de relaxare monetara si sa impiedice deprecierea puternica a leului, potrivit Erste, transmite Mediafax. Analistii Erste se asteapta ca autoritatile romane sa foloseasca ocazia vizitei directorului general al FMI, Christine Lagarde, la Bucuresti pentru a anunta un nou acord stand-by .

Victor Ponta: Vom face cererea pentru un nou acord cu FMI, in aceleasi conditii

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de Guvern de joi ca urmeaza sa fie adoptat un memorandum prin care se ia act in mod oficial de incheierea cu bine a acordului cu Fondul Monetar International si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )