Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ponta: Am discutat ieri cu Basescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc/ Am trimis scrisoarea catre FMI, in vederea unui nou acord de tip preventiv

Hotnews Hotnews,
 Ponta: Am discutat ieri cu Basescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc/ Am trimis scrisoarea catre FMI, in vederea unui nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, inainte ca acesta sa participe la emisiunea in care i-a adus critici referitoare la modul in care s-a desfasurat vizita sa in mai multe tari asiatice, si au discutat despre acordul cu FMI. Ponta a adaugat ca a fost trimisa deja catre Fondul Monetar International scrisoarea in vederea incheierii unui nou acord de tip preventiv. continuă pe Hotnews

VIDEO Ponta: Am discutat ieri cu Basescu despre acordul cu FMI, nu ne-am certat deloc/ Am trimis scrisoarea catre FMI, in vederea unui nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta a declarat vineri ca s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu, inainte ca acesta sa participe la emisiunea in care i-a adus critici referitoare la modul in care s-a desfasurat vizita sa in mai multe tari asiatice, si au discutat despre acordul cu FMI. Ponta a adaugat ca a fost trimisa deja catre Fondul Monetar International scrisoarea in vederea incheierii unui nou acord de tip preventiv.

Antonescu: Ponta nu m-a informat ca a discutat cu Basescu despre FMI.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca premierul Victor Ponta nu l-a informat ca a discutat, joi, cu seful statului, Traian Basescu, pe tema FMI, si a aratat ca el nu a fost la Cotroceni si ca subiectul legat de FMI reprezinta deocamdata o problema stricta a Guvernului, transmite Mediafax. Intrebat daca Victor Ponta l-a anuntat despre discutia cu Traian Basescu pe tema FMI si daca a fost la Cotroceni, Antonescu a raspuns: Nu, nu am avut aceasta discutie si bineinteles, nu am .

Ponta: Am discutat cu Basescu despre scrisoarea pentru un nou acord cu FMI, am trimis-o la Comisia Europeana

Premierul Victor Ponta a declarat ca a avut o discutie cu presedintele Traian Basescu, aseara, pe marginea scrisorii privind un nou acord cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE), el mentionand ca tot ieri a fost trimisa scrisoarea catre Comisie.

Basescu, despre recensamant: Ponta nu a numarat romanii din strainatate. A ramas acelasi om lipsit de responsabilitate

Presedintele Traian Basescu i-a raspuns, joi, lui Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat ca, potrivit datelor din recensamant, presedintele ar fi trebuit demis la erferendumul din iulie 2012. Seful statului.

Basescu, despre recensamant: Ponta nu a numarat romanii din afara. A ramas acelasi om lipsit de responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu i-a raspuns, joi, lui Victor Ponta, dupa ce premierul a declarat ca, potrivit datelor din recensamant, presedintele ar fi trebuit demis la referendumul din iulie 2012. Seful statului.

Ponta: Pentru domnul Basescu a fost catastrofal faptul ca liderii politici vor sa vorbeasca cu prim-ministrul

Premierul Victor Ponta a raspuns declaratiilor presedintelui Traian Basescu referitoare la vizitele in Asia, spunand ca remarcile negative vin ca urmare a faptului ca seful statului se afla la final de mandat si nu mai merge nicaieri.

Basescu, despre privatizarea CFR Marfa: Nu am incredere in acest proces.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la Digi 24, ca nu are incredere in derularea procesului de privatizare de la CFR Marfa, scrie Mediafax. El a precizat ca transformarea datoriilor in actiuni s-a facut dupa ce licitatia a inceput, ceea ce nu este in regula. Citeste si Basescu: Sunt convins ca vom avea in raportul MCV observatii privind revizuirea Constitutiei Nu am incredere in acest proces, a spus Basescu, raspunzand unei intrebari despre ministrul Transporturilor, Relu .

CNCD: Declaratia lui Basescu despre natalitate nu constituie discriminare.

Declaratia facuta de presedintele Traian Basescu privind natalitatea si rolul femeii nu constituie discriminare, informeaza Mediafax. Ea se incadreaza in limitele libertatii de exprimare, a decis Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), exprimandu-si insa dezaprobarea fata de continutul declaratiei. Vezi si VIDEO. Basescu vrea o femeie presedinte CNCD a dezbatut si solutionat, miercuri, dosarul cu privire la declaratiile posibil discriminatorii ale lui Traian Basescu, .

Traian Basescu, despre Bacalaureat: Datul de bani la profesori nu mi-l imaginam

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi seara, la postul de televiziune Digi 24, ca nu se astepta la cazul fraudarii examenului de Bacalaureat prin acceptarea de catre profesori a unor sume de bani.

Basescu, despre recensamant: Populatia scade ca urmare a natalitatii scazute

Presedintele Traian Basescu a admis ca Romania a inregistrat cu certitudine o scadere a populatiei, el aratand ca, deocamdata, se merge pe cifrele anterioare ultimului recensamant, scrie Mediafax .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )