Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guvernul vrea sa incaseze 2,7 miliarde lei din cresterea accizei la carburanti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul vrea sa incaseze 2,7 miliarde lei din cresterea accizei la carburanti

Majorarea accizei la carburanti cu 7 euro centi/litru ar urma sa aduca venituri de 2,679 miliarde lei la bugetul de stat, potrivit unui document elaborat de Ministerul Finantelor Publice MFP), obtinut de ziarul BURSA. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul prognozeaza ca in 2014 va colecta 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului pentru IMM, accize si extinderea CASS

Guvernul prognozeaza ca va incasa anul viitor aproape 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului de impunere pentru intreprinderile mici si mijlocii, modificarea modului de calcul al accizelor, cresterea salariului minim brut pe economie si extinderea bazei de calcul a contributiilor de sanatate, informeaza Mediafax.

Ce face un partid cand ajunge la disperare? PDL a incasat cateva mii de lei din sponsorizari si donatii

Ce face un partid cand ajunge in opozitie si la disperare? Orice ca sa mai prinda un ban pentru confortul propriu. Asa a ajuns PDL sa incaseze cateva mii de lei prin mici gainarii. Chiar daca sumele sunt.

Tara noastra a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare

Tara noastra a cheltuit, anul trecut, 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare. Cheltuielile de cercetare-dezvoltare au reprezentat 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011, informeaza Institutul National de Statistica.

Guvernul incaseaza anul viitor 344 milioane lei la buget din cresterea salariului minim

Guvernul va incasa la buget 344 milioane lei 77,2 milioane euro) din cresterea salariului minim brut pe economie, proiectul de buget pentru anul viitor bazandu-se pe incasarile suplimentare atrase din aceasta sursa, releva un document oficial obtinut de Mediafax. Incasarile vor rezulta din modificarea la nivelul economiei a grilelor de salarizare, ca efect al acestei majorari, si impozitarea corespunzatoare a angajatilor.

Cei 42.700 de angajati din cercetarea romaneasca au avut anul trecut la dispozitie 0,49% din PIB. 8 lei din 10 s-au dus pe cheltuieli curente.

In anul 2012, Romania a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, adica 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011. La inceputul acestui an isi desfasurau activitatea in cercetare-dezvoltare 42. 674 salariati, numar aproximativ la acelasi nivel fata de cel inregistrat la sfarsitul anului 2011. In atasament, aveti Rapotul INS pentru 2011. Cel pentru 2012 apare peste cateva zile.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )