Libnet.ro
UNICEF

11:00

Tara noastra a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare

Tara noastra a cheltuit, anul trecut, 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare. Cheltuielile de cercetare-dezvoltare au reprezentat 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011, informeaza Institutul National de Statistica. continuă pe Ziarul Bursa

Cei 42.700 de angajati din cercetarea romaneasca au avut anul trecut la dispozitie 0,49% din PIB. 8 lei din 10 s-au dus pe cheltuieli curente.

In anul 2012, Romania a cheltuit 2,87 miliarde lei pentru activitatea de cercetare-dezvoltare, adica 0,49% din PIB, in crestere cu 0,01 puncte procentuale fata de anul 2011. La inceputul acestui an isi desfasurau activitatea in cercetare-dezvoltare 42. 674 salariati, numar aproximativ la acelasi nivel fata de cel inregistrat la sfarsitul anului 2011. In atasament, aveti Rapotul INS pentru 2011. Cel pentru 2012 apare peste cateva zile.

Guvernul prognozeaza ca in 2014 va colecta 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului pentru IMM, accize si extinderea CASS

Guvernul prognozeaza ca va incasa anul viitor aproape 5 miliarde lei din noile impozite, schimbarea regimului de impunere pentru intreprinderile mici si mijlocii, modificarea modului de calcul al accizelor, cresterea salariului minim brut pe economie si extinderea bazei de calcul a contributiilor de sanatate, informeaza Mediafax.

Guvernul vrea sa incaseze 2,7 miliarde lei din cresterea accizei la carburanti

Majorarea accizei la carburanti cu 7 euro centi/litru ar urma sa aduca venituri de 2,679 miliarde lei la bugetul de stat, potrivit unui document elaborat de Ministerul Finantelor Publice MFP), obtinut de ziarul BURSA.

Tara noastra trebuie sa plateasca corectii financiare de un miliard de euro

Tara noastra trebuie sa plateasca corectii financiare in valoare de un miliard de euro din cauza problemelor descoperite de Curtea Europeana de conturi CCE) in proiectele implementate din fonduri europene in sistemul de achizitii, arata sursele de presa.

Franta va iMPRUMUTA 4,5 MILIARDE EURO pentru DATORIILE generate de prabusirea Credit Lyonnais

Guvernul francez va imprumuta 4,5 miliarde euro in acest an pentru a stinge datoriile datoriile generate de prabusirea bancii Credit Lyonnais, a declarat duminica un oficial din ministerul francez al Finantelor,.

Franta va imprumuta 4,5 miliarde euro pentru a stinge datoriile Credit Lyonnais

Franta va imprumuta 4,5 miliarde euro pana la sfarsitul acestui an pentru a stinge datoriile datoriile generate de prabusirea bancii Credit Lyonnais, a declarat astazi un oficial din ministerul francez al Finantelor, relateaza Reuters.

Directoarea unei scoli din Bucuresti, amendata cu 1.000 de lei pentru discriminarea unui elev cu sindromul Asperger

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) a amendat-o cu 1. 000 de lei pe directoarea unei scoli din Capitala, dupa ce ar fi facut presiuni pentru mutarea de la clasa a unui elev cu sindromul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )