Libnet.ro
UNICEF

08:30

Halep la Roma: Simona explica cum de a batut-o atat de rau pe Alexandra Dulgheru: Am avut un mare avantaj

Adevărul Adevărul,
Halep la Roma: Simona explica cum de a batut-o atat de rau pe Alexandra Dulgheru: Am avut un mare avantaj

Simona Halep a recunoscut ca a fost avantajata putin in partida cu Alexandra Dulgheru, din sferturile de finala ale turneului WTA de la Roma, meci pe care l-a castigat cu 6-1, 6-0. continuă pe Adevărul

Halep la Roma: Simona si-a aflat adversara din semifinale. Cele doua s-au mai intalnit de noua ori pana acum

Simona Halep a ajuns in semifinalele turneului de la Roma dupa ce a invins-o azi categoric pe conationala sa, Alexandra Dulgheru, scor 6-1, 6-0.

WTA Roma: Simona Halep vs Alexandra Dulgheru 6-1, 6-0/ Halep, tenis de Playstation - Calificare en-fanfare in semifinale

Simona Halep nu i-a dat nicio sansa Alexandrei Dulgheru in sfertul de finala romanesc de la Roma, numarul doi mondial etaland un tenis desprins parca din jocurile pe calculator. In mai putin de o ora, Halep a aratat un joc demn de o campioana, totul fiind pus la punct pana in cel mai mic detaliu. Alexandra a evoluat cu inima, a facut tot posibilul, insa cel putin in acest moment al carierei nu are armele necesare pentru a-i face fata Simonei. A fost 6-1, 6-0 pentru Halep, dupa un meci care a durat doar 57 de minute. Pentru Dulgheru ramane insa un turneu reusit, in care a invins adversare puternice precum Safarova si Makarova. In semifinale, Halep o va intalni pe Carla Suarez Navarro.

Duel romanesc pe zgura de la Roma: Simona Halep, victorie in fata Alexandrei Dulgheru - 6 - 1, 6 - 0

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Roma, dupa victoria facila in fata Alexandrei Dulgheru, la capatul unei partide ce a durat mai putin de o ora. Dulgheru - Halep: 0 - 6 in setul doi: Simo.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

Simona Halep la Roma: dupa victoria cu Venus, a venit infrangerea la dublu

La putin timp dupa ce a castigat meciul cu Venus Williams, din optimile de finala ale turneului de la Roma, Simona Halep a pierdut la dublu.

WTA Roma: Simona Halep, in optimi la dublu

Simona Halep si Francesca Schiavone Romania/ Italia) s-au calificat, marti, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului Premier de la Roma. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 2. 600 de dolari.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

Serena Williams s-a retras de la Roma. Simona Halep devine principala favorita

Serena Williams s-a retras, joi, din turneul de la Roma inaintea meciului cu Chrstina McHale din optimile de finala de la Roma.

Turneul de la Roma: Simona Halep joaca miercuri in turul secund cu Alison Riske

Meciul dintre Simona Halep locul 2 WTA) si americanca Alison Riske locul 45 WTA) va avea loc miercuri, de la ora 12, potrivit Digi24. Romanca a fost acceptata direct in turul secund al turneului de categorie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )