Libnet.ro
UNICEF

17:30

CE Handbal (f): Romania vs Danemarca 17-21/ Fara luciditate - Romania, eliminata de la Euro

Hotnews Hotnews,
 CE Handbal (f): Romania vs Danemarca 17-21/ Fara luciditate - Romania, eliminata de la Euro

Romania a ratat sansa de a ajunge in semifinalele Campionatului European de handbal feminin din Suedia, dupa ce a pierdut cu 21-17 partida decisiva cu Danemarca. A fost meciul in care fetelor lui Martin Ambros le-a lipsit luciditatea in multe actiuni, viteza de joc avand de suferit impotriva unei nationale care a stiut cum sa gestioneze momentele importante ale disputei. Ramanem insa cu multe amintiri frumoase dupa acest turneu final european si cu speranta ca vor urma zile faste pentru o nationala care trece prin procesul schimbului de generatii. continuă pe Hotnews

Campionatul European de handbal: Romania - Danemarca 17-21, visul nostru s-a oprit in zidul nordic

Nationala de handbal a Romaniei a pierdut disputa cu Danemarca, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele aveau nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Asa am trait: Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal

Ati urmarit in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante. Meciul Romania - Danemarca se poate viziona cu streaming live, legal pe internet, imaginile incepand de la ora 19:30. Clasamentul in Grupa Romaniei este aici.

Live Romania - Danemarca la Campionatul European de handbal (19:30)

Urmariti in aceasta pagina, live text miecuri seara de la 19:30, meciul Romania - Danemarca decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia. Partida a inceput deja pe FORUM, unde discutiile sunt dintre cele mai interesante.

LIVETEXT Romania - Danemarca, nationala de handbal joaca in aceasta seara pentru calificarea in semifinale!

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30 in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

LIVETEXT Romania - Danemarca, echipa de handbal joaca pentru calificarea in semifinale. Scor strans la pauza

Nationala de handbal a Romaniei va intalni in aceasta seara Danemarca, de la ora 19. 30, in ultimul meci din Grupa Principala II de la Campionatul European. Tricolorele au nevoie de o victorie sau de un egal pentru a se califica in semifinale.

Romania-Danemarca si istoria intalnirilor directe din ultimii ani

Romania mai are un singur pas pana la calificarea in semifinalele Campionatului European gazduit de Suedia, iar ultimele rezultate contra Danemarcei ne dau mari sperante la un nou rezultat mare si la o calificare pe care o asteaptam cu totii.

Asa am trait: Romania - Ungaria 29-21

Urmariti in aceasta pagina, live text de la ora 19:30, meciul de handbal feminin dintre Romania si Ungaria, partida care conteaza pentru grupele principale la Campionatul European din Suedia. Comentati meciurile Romaniei pe FORUM alaturi de alti pasionati ai sportului.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )