Libnet.ro
UNICEF

22:00

Haris Georgiades: Declinul economiei Ciprului, mai mic decat asteptarile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Haris Georgiades: Declinul economiei Ciprului, mai mic decat asteptarile

Declinul economiei Ciprului va fi, in acest an, mai mic decat asteapta creditorii internationali ai tarii, a declarat ieri ministrul cipriot de finante, Haris Georgiades. continuă pe Ziarul Bursa

easyJet revine pe piata romaneasca cu un trafic de doua ori mai mic decat in 2008

Operatorul aerian low-cost britanic easyJet a revenit pe piata romaneasca dupa trei ani de absenta si estimeaza un trafic de pasageri de 65. 000 de persoane anual, de doua ori mai mic decat in 2008, primul an complet de functionare in Romania.

Dacia a lansat Duster facelift in Romania. Pretul de pornire este mai mic cu 350 euro cu TVA

Dacia a lansat miercuri seara, 16 octombrie, pe piata romaneasca, versiunea restilizata a SUV-ului Duster. Preturile pornesc de la 10. 900 euro pentru versiunea cu motor de 1,6 litri pe benzina 105 CP), echipare Acces 42) si dotarea standard include ESP si patru airbag-uri. Astfel, Duster in echipare de baza este cu 350 euro cu TVA mai accesibil decat varianta care a iesit din productie. Versiunea diesel de top costa la fel ca pana acum, 17. 000 euro cu TVA, fara optionale. Pretul pentru cea mai puternica motorizare, 1. 2 TCe de 125 CP, este de 14. 700 euro cu TVA, fara optionale, acest motor fiind disponibil exclusiv pentru nivelul de echipare Laureate.

PKparis K1 este cel mai mic stick USB din lume

In lupta superlativelor absolute, o companie mai putin cunoscuta, PKparis a anuntat zilele trecute cel mai mic stick USB din lume, K1. Creatii de la LaCie, cu un accent pe o constructie de calitate si finisaje de aluminiu au reprezentat pana de curand unele dintre cele mai mici stick-uri USB, foarte subtiri si cu un design original. Din fericire, acest domeniu care la prima vedere pare banal, poate si acum sa stimuleze imaginatia unor ingineri dornici de ceva special. In [].

Seful Bilderberg: in acest moment, Romania se descurca mai bine decat America

Romania se descurca mai bine decat SUA la ora actuala. Afirmatia vine chiar din partea presedintelui grupului Bilderberg, asa numitul sef al guvernului mondial. Toate guvernele din lume se straduiesc sa.

TOP: 10 lucruri pe care angajatii si le doresc mai mult decat o marire de salariu

In ciuda opiniei generale, angajatii apreciaza o serie de lucruri la fel de mult sau, in uneele cazuri, chiar mai mult decat salariul. Daca sunt tratati corect, angajatii vor fi mai fericiti, isi vor creste productivitatea si, surprinzator, vor munci.

iWatch, mai mult decat o extensie a iPhone-ului: Dispozitivul va putea controla temperatura, lumina, energia din casa

IWatch, ceasul inteligent dezvoltat de Apple, ar putea avea functii mai complexe decat o simpla urmarire a fluxurilor social media. Compania vrea sa transforme iWatch intr-un dispozitiv prin care sa le permita ut.

Salariile brasovenilor sunt mai mici decat media nationala

Salariul mediu la Brasov este de 1. 517 de lei. Chiar daca este cu aproape 8% mai mare decat anul trecut, leafa brasivenilor este cu aproape 100 de lei mai mica decat media nationala.

Marja de rafinare a OMV, la cel mai mic nivel din ultimii 4 ani

Marja de rafinare a grupului OMV a scazut puternic in trimestrul al treilea, la 1,17 dolari pe baril, cel mai redus nivel inregistrat de la sfarsitul anului 2009, din cauza evolutiei nefavorabile a preturilor la benzina si cresterii pretului.

Omul care conduce omenirea din UMBRA face o declaratie uimitoare despre Romania: Se descurca mai bine decat SUA

Unul dintre cei mai influenti oameni din lume, fost presedinte al al grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon a revenit in Romania pentru a tine o cuvantare la sediul BNR. La sosirea pe aeroport, acesta a.

Motorola castiga o lupta in fata Apple: Moto X e mai econom decat iPhone 5s

Printre mii de pixeli, care este ecranul cel mai bun? Cineva chiar s-a preocupat de acest aspect si are cateva concluzii, iar iPhone 5s nu este pe primul loc, ci noul smartphone Motorola.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )