Libnet.ro
UNICEF

20:30

easyJet revine pe piata romaneasca cu un trafic de doua ori mai mic decat in 2008

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
easyJet revine pe piata romaneasca cu un trafic de doua ori mai mic decat in 2008

Operatorul aerian low-cost britanic easyJet a revenit pe piata romaneasca dupa trei ani de absenta si estimeaza un trafic de pasageri de 65. 000 de persoane anual, de doua ori mai mic decat in 2008, primul an complet de functionare in Romania. continuă pe Wall-Street Ro

Noul Duster a fost lansat oficial si in Romania. Afla cat costa pe piata romaneasca

Dacia a lansat miercuri seara noul model Duster pe piata romaneasca, la preturi cuprinse intre 10. 900 de euro si 17. 000 de euro, se arata intr-un comunicat al producatorului auto, citat de Mediafax. Noua gama.

Date preliminare: iPhone 5s este de doua ori mai popular decat iPhone 5c

Apple a lansat pentru prima data in istorie doua telefoane. iPhone 5s si iPhone 5c sunt diferite ca pret si performante, dar paradoxul este ca modelul mai scump este in continuare cel mai de succes telefon Apple.

Bursa inchide in crestere. Impact, a doua cea mai tranzactionata companie

Bursa de la Bucuresti a crescut cu 0,51%, intr-o piata unde cei mai multi investitori au ramas pe pozitii de asteptare, iar transferurile cu actiunile Fondului Proprietatea FP), SIF Oltenia SIF5) si Impact IMP) au ridicat rulajul la 18,6 milioane.

Senatul a decis: copiii romani continua sa ia o alocatie de 35 de ori mai mica decat a celor din UE

Propunerea legislativa care prevede majorarea de la 42 la 200 de lei a alocatiei pentru copiii cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani a fost respinsa de Senat, dupa mai multe schimburi de replici intre putere si opozitie. Proiectul, care are caracter.

Twitter a raportat pierderi de trei ori mai mari in trimestrul al treilea. Compania se va lista in noiembrie pe NASDAQ

Reteaua de socializare Twitter a anuntat ca a ales sa se listeze pe NASDAQ, cel mai probabil de la jumatatea lui noiembrie, in timp ce discutiile cu potentialii investitori incep la 28 octombrie. Totusi, pierderile s-au triplat in trimestrul trecut, insa partea buna este ca cifar de afaceri a crescut cu peste 100% pe fondul cheltuielilor cu marketingul si cu investitiile.

Cutremurul din Vrancea a fost urmat de doua cutremure mai mici in Galati

Un cutremur de 4,7 pe scara Richter a avut loc marti seara, la ora 22. 33, in Vrancea, si s-a simtit in tot sudul tarii. in aceeasi seara, in judetul Galati au avut loc alte doua cutremure, cu magnitudini de2,8 si 2,6 pe scara Richter.

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )