Libnet.ro
UNICEF

07:30

Harta noii crize din Europa: care sunt tarile lovite de recesiune tehnica

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Harta noii crize din Europa: care sunt tarile lovite de recesiune tehnica

Romania a reintrat in recesiune tehnica in 2014, in urma a doua trimestre consecutive de contractie a PIB, cu cea mai mare scadere economica din UE 28 in al doilea trimestru al anului, de -1%, potrivit datelor publicate de Eurostat, care releva, de. continuă pe Wall-Street Ro

Jirinovski propune infiintarea unor batalioane disciplinare, formate din detinuti, care sa lupte in Ucraina si Transmistria

Vladimir Jirinovski, liderul ultranationalist rus a propus, in cadrul unui congres, infiintarea unor batalioane disciplinare, formate din detinuti care sa lupte in Ucraina si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, in schimbul gratierii. Vor lupta zi si noapte, numai sa nu se intoarca in lagarele noastre, ar fi spus Jirinivski, potrivit Unimedia, citata de Mediafax.

Jirinovski propune infiintarea unor batalioane disciplinare, formate din detinuti, care sa lupte in Ucraina si Transnistria

Vladimir Jirinovski, liderul ultranationalist rus a propus, in cadrul unui congres, infiintarea unor batalioane disciplinare, formate din detinuti care sa lupte in Ucraina si in regiunea separatista moldoveana Transnistria, in schimbul gratierii. Vor lupta zi si noapte, numai sa nu se intoarca in lagarele noastre, ar fi spus Jirinivski, potrivit Unimedia, citata de Mediafax.

Cel mai mare vulcan din Islanda, in pericol sa erupa. Industria aviatica din Europa a fost avertizata

Industria aviatica din Europa a fost avertizata cu privire la posibilitatea perturbarii traficului aerian din cauza activitatii inregistrate la cel mai mare sistem vulcanic din Islanda, Bardarbunga. Sky News scrie.

Decizie: Angajatii Daimler care sunt in concediu nu vor mai primi mesaje pe e-mailul de serviciu

Producatorul german de automobile Daimler a decis ca anagajatii sai sa nu mai primeasca e-mailuri pe adresa de serviciu atunci cand sunt in concediu, considerand ca munca nu trebuie sa ocupe din timpul dedicat familiei, .

Business report: Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti; Gaze europene pentru ucraineni. Au inceput primele teste; Cat au cheltuit romanii in cel mai aglomerat weekend de pe litoral

Cele mai ieftine credite de consum, cu cardul de salariu. Descoperitul de cont se poate obtine mai repede, cu mai putina birocratie si, de cele mai multe ori, mai ieftin decat un imprumut de nevoi personale negarantat cu ipoteca. Gaze europene pentru ucraineni. Au inceput primele teste. Ucraina a inceput sa faca teste pentru a putea importa gaze naturale in sistem revers din Slovacia, a declarat sambata directorul companiei energetice ucrainene Naftogaz.

Care sunt punctele vulnerabile ale economiei romanesti

Romania, Cipru si Italia sunt cele trei state membre ale UE care au intrat in recesiune, situatie ce indica o economie europeana fragila. Economistii arata ca deciziile luate de Guvern au facut ca PIB-ul tarii noastre sa scada consecutiv doua trimestre. Iar la nivel global, desi economia SUA a crescut cu 1%, analistii avertizeaza asupra scaderii increderii cumparatorilor, adica un posibil declin al consumului.

Suntem inca vulnerabili in fata Stuxnet. Bresa din Windows care ne transforma in victime

Vulnerabilitatea CVE-2010-2568 a fost descoperita in anul 2010, in acelasi timp cu faimosul vierme cunoscut sub numele de Stuxnet. Programul malware care exploateaza aceasta vulnerabilitate este folosit si astazi pe scara larga si reprezinta o amenintare considerabila la adresa utilizatorilor, potrivit unui raport Kaspersky, remis Playtech. 000 de utilizatori s-au confruntat cu aceasta vulnerabilitate intr-un interval de opt luni, din noiembrie 2013 pana in iunie 2014. CVE-2010-2568 reprezinta o bresa in securitatea comenzilor rapide din Windows, ce permite atacatorilor sa incarce [].

Caru' cu vedete: Splendori in valuri! Vedetele si-au facut de cap in apa marii; Lor le place si cu fosta, si cu actuala! Barbati celebri implicati in triunghiuri conjugale; Totul despre blonda din Romania care i-a luat mintile lui Messi!

Proces cu VIP-urile. O femeie sustine ca este mama biologica a fetitei lui Beyonce. O femeie pe nume Tina Seals a depus la o instanta din Manhattan documentele care, potrivit acesteia, ar dovedi acest lucru. Fotografia asta va face istorie! Maria Ciobanu o hraneste pe mama lui Dolanescu pe patul de moarte! Daca le cunosti povestea, ti se va rupe sufletul in doua! E incredibil cum arata batrana ajunsa la varsta de 102 ani!.

12 vorbe din batrani care te mentin sanatos

Sfaturi, sfaturi, sfaturi Dintotdeauna oamenii au primit si si-au dat sfaturi. Cei mai intelepti sau cei mai inaintati prin experienta vietii au oferit indrumari celor care au avut nevoie de ele sau se aflau la.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )