Libnet.ro
UNICEF

11:00

HCM Constanta, pentru a saptea oara in grupele Ligii Campionilor de handbal masculin

Antena3 Antena3,
HCM Constanta, pentru a saptea oara in grupele Ligii Campionilor de handbal masculin

HCM Constanta s-a calificat pentru a saptea oara in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, dupa ce a invins, duminica, cu scorul de 26-21, echipa slovaca Tatran Presov, in finala turneului preliminar. continuă pe Antena3

Handbal masculin: HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat, duminica, in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia Tatran Presov Slovacia), cu scorul de 26-21 16-10), scrie Agerpres. Romanii va.

Handbal masculin HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Echipa masculina de handbal HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia Tatran Presov Slovacia), cu scorul de 26-21 16-10), duminica, in finala grupei a treia preliminare a competitiei, ale carei meciuri au fost gazduite pe Sala Sporturilor din Constanta, informeaza Agerpres.

HCM Constanta s-a calificat in grupele Ligii Campionilor

Campioana Romaniei la handbal masculin HCM Constanta continua traditia ultimilor ani si accede o data in plus in grupele celei mai importante competitii din Europa.

Programul echipei HCM Constanta in grupele Ligii Campionilor

Echipa de handbal masculin HCM Constanta va debuta in deplasare, cu suedezii de la IK Savehof, in 27 septembrie, in grupa B a Ligii Campionilor, in care s-a calificat duminica seara.

Profesorii din Chicago, in greva pentru prima oara in 25 de ani

Profesorii din Chicago au intrat luni in greva, pentru prima oara in 25 de ani, din motive salariale, informeaza The Guardian. Profesorii cer marirea salariilor, un sistem de evaluare mai bun si compensatii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )