Libnet.ro
UNICEF

21:00

Henri AppPort este prima aplicatie pentru un aeroport din Romania

Playtech Playtech,
Henri AppPort este prima aplicatie pentru un aeroport din Romania

Henri AppPort a fost lansata oficial astazi, 24 octombrie, in cadrul unul eveniment organizat la Aeroportul Henri Coanda, aceasta urmand sa fie disponibila pentru iOS si Android. Aplicatiile pentru aeroporturi sunt prezente de ceva vreme in Europa, iar in conditiile in care America exista unelechiar si pentru stadioane, era timpul ca un aeroport romanesc sa beneficieze de propria lui aplicatie. Din fericire, in acest caz este vorba chiar despre cel mai tranzitat aeroport din tara Henri Coanda. Henri Coanda serveste []. continuă pe Playtech

Henri AppPort, aplicatie de mobil pentru pasagerii Aeroportului Otopeni

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a lansat vineri aplicatia Henri AppPort care este destinata pasagerilor care utilizeaza serviciile Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti. Print intermediul aplicatiei sunt furnizate informatii despre zboruri, portile de imbarcare, pozitionarea spatiilor comerciale sau traseul catre aerogara.

Aeroportul Otopeni are aplicatie oficiala. Cum te ajuta Henri AppPort

Henri AppPort a fost lansata oficial astazi, 24 octombrie, in cadrul unul eveniment organizat la Aeroportul Henri Coanda, aceasta urmand sa fie disponibila pentruiOSsiAndroid.

Doua avioane cu pasageri s-au ciocnit usor, pe un aeroport din Minnesota

Doua avioane cu pasageri s-au ciocnit usor, la sol, pe un aeroport din statul american Minnesota, informeaza site-ul ziarului USA Today, citat de Mediafax.

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu este urmarit penal pentru furnizare de informatii din dosarele penale ale lui Hrebenciuc

Fostul sef al SPP Dumitru Iliescu, prin intermediul caruia Viorel Hrebenciuc ar fi aflat ca este interceptat, este urmarit penal pentru folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cumparare de influenta, potrivit unui comunicat DNA.

Halep: Este cel mai mare meci din viata mea, sunt foarte fericita

Simona Halep a castigat in doua seturi meciul cu Serena Williams de la Turneul Campioanelor, un meci pe care romanca de pe locul 4 WTA il considera cel mai mare din viata mea. Este cel mai mare meci din.

Cod portocaliu de INUNDATII pentru raurile din Caras-Severin si Timis, pana vineri

Update 21. 13 - Hidrologii au emis un Cod portocaliu de inundatii pentru raurile din judetele Caras-Severin si Timis, valabil de joi, de la ora 20. 00 pana vineri dimineata, la ora 9. 00, potrivit.

Oscar Pistorius a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru omor din culpa

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost condamnat, marti, la cinci ani de inchisoare cu executare pentru omor din culpa, in procesul in care era acuzat de uciderea prietenei sale Reeva Steenkamp, informeaza L'Equipe.

Henri AppPort, aplicatie de mobil prin care pasagerii Aeroportului Otopeni vor primi informati despre zboruri si imbarcari

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti lanseaza vineri o aplicatie de mobil destinata pasagerilor care utilizeaza serviciile Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, prin care sunt furnizate.

O noua coliziune pe un aeroport din Rusia. Niciun ranit de aceasta data

Serviciile tehnice ale aeroportului si companiei au verificat aeronava. Nu au depistat avarii care sa ameninte securitatea zborului, a declarat Dmitri Tiustin, directorul pentru comunicare al Aeroportului Koltovo de la Ekaterinburg, al treilea oras rusesc ca numar de populatie.

VIDEO. UPDATE: Directorul Total a murit intr-un accident pe un aeroport din Moscova. Avionul s-a ciocnit de un utilaj de deszapezire. Un prim suspect, retinut

Directorul general al grupului petrolier francez Total a murit luni seara pe Aeroportul Vnukovo din Moscova, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit. Toate persoanele aflate la nord si-au pierdut viata. Alaturi de Christophe de Margerie se aflau alte trei persoane, scrie Mediafax, care citeaza agentia Itar Tass.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2452 seconds )