Libnet.ro
UNICEF

23:00

O noua coliziune pe un aeroport din Rusia. Niciun ranit de aceasta data

România Liberă România Liberă,
O noua coliziune pe un aeroport din Rusia. Niciun ranit de aceasta data

Serviciile tehnice ale aeroportului si companiei au verificat aeronava. Nu au depistat avarii care sa ameninte securitatea zborului, a declarat Dmitri Tiustin, directorul pentru comunicare al Aeroportului Koltovo de la Ekaterinburg, al treilea oras rusesc ca numar de populatie. continuă pe România Liberă

O noua COLIZIUNE intre avioane a avut loc pe un aeroport din Rusia

O coliziune minora intre un avion apartinand companiei aeriene ruse Ural Airlines si un vehicul de transport de bagaje a avut loc vineri pe aeroportul de la Ekaterinburg, in vestul Rusiei, potrivit agentiei ruse.

Coliziune intre un avion si un vehicul de transport de bagaje, pe un aeroport din Rusia

O coliziune minora intre un avion apartinand companiei aeriene ruse Ural Airlines si un vehicul de transport de bagaje s-a produs pe aeroportul de la Ekaterinburg, in vestul Rusiei, informeaza AFP. La bordul.

Noua coliziune pe un aeroport rusesc, fara raniti

O coliziune minora intre un avion apartinand companiei aeriene ruse Ural Airlines si un vehicul de transport de bagaje a avut loc vineri pe aeroportul de la Ekaterinburg, in vestul Rusiei, potrivit agentiei ruse de stiri Tass, citata de AFP.

Henri AppPort este prima aplicatie pentru un aeroport din Romania

Henri AppPort a fost lansata oficial astazi, 24 octombrie, in cadrul unul eveniment organizat la Aeroportul Henri Coanda, aceasta urmand sa fie disponibila pentru iOS si Android. Aplicatiile pentru aeroporturi sunt prezente de ceva vreme in Europa, iar in conditiile in care America exista unelechiar si pentru stadioane, era timpul ca un aeroport romanesc sa beneficieze de propria lui aplicatie. Din fericire, in acest caz este vorba chiar despre cel mai tranzitat aeroport din tara Henri Coanda. Henri Coanda serveste [].

Doua avioane cu pasageri s-au ciocnit usor, pe un aeroport din Minnesota

Doua avioane cu pasageri s-au ciocnit usor, la sol, pe un aeroport din statul american Minnesota, informeaza site-ul ziarului USA Today, citat de Mediafax.

Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Controversatul pugilist american, Mike Tyson foto), va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia pe 27 octombrie. Cartea Tyson. Adevarul necrutator va fi prezentata in aceasta zi la Moscova. Carnetul de.

Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Boxerul american Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia dupa lansarea cartii Tyson. Adevarul necrutator, relateaza Vocea Rusiei. Tyson va intra in posesia carnetului de membru al.

Boxerul Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia

Boxerul american Mike Tyson va deveni membru al Uniunii Scriitorilor din Rusia dupa lansarea cartii Tyson. Adevarul necrutator, informeaza Vocea Rusiei.

VIDEO. UPDATE: Directorul Total a murit intr-un accident pe un aeroport din Moscova. Avionul s-a ciocnit de un utilaj de deszapezire. Un prim suspect, retinut

Directorul general al grupului petrolier francez Total a murit luni seara pe Aeroportul Vnukovo din Moscova, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit. Toate persoanele aflate la nord si-au pierdut viata. Alaturi de Christophe de Margerie se aflau alte trei persoane, scrie Mediafax, care citeaza agentia Itar Tass.

Cum a murit seful gigantului petrolier Total: Avionul sau privat s-a ciocnit pe o pista din Rusia cu un plug de zapada al carui sofer era beat

Directorul executiv al gigantului petrolier francez Total, Christophe de Margerie 63 de ani), a murit luni in Rusia cand avionul sau privat s-a ciocnit la decolare cu un plug de curatat zapada. Autoritatile ruse, citate de Reuters, au stabilit deja ca soferul plugului era beat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2412 seconds )