Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hidroelectrica a vandut pe bursa energie de 13,1 milioane de euro

B1 B1,
Hidroelectrica a vandut pe bursa energie de 13,1 milioane de euro

Hidroelectrica, companie aflata in insolventa, a vandut vineri pe bursa OPCOM energie electrica de 58,46 milioane lei 13,1 milioane de euro), obtinand un pret cu 6,5% mai bun comparativ cu nivelul de pornire . continuă pe B1

Hidroelectrica, vanzare de 13,1 milioane euro pe bursa

Hidroelectrica, companie aflata in insolventa, a vandut vineri pe bursa OPCOM energie electrica de 58,46 milioane lei 13,1 milioane de euro), obtinand un pret cu 6,5% mai bun comparativ cu nivelul de pornire a licitatiilor, informeaza Mediafax.

Borza: Hidroelectrica a achitat credite de 330 milioane euro

Hidroelectrica a achitat 330 de milioane de euro bancilor finantatoare de la deschiderea procedurii insolventei 20 iunie 2012) si pana in prezent, a declarat Remus Borza, administratorul judiciar al producatorului de energie hidro.

Piraeus Bank Romania a realizat anul trecut un profit de 3,3 milioane euro

Piraeus Bank Romania a realizat un profit brut de 3,3 milioane euro in 2013, marcand o crestere fata de rezultatul obtinut la sfarsitul anului 2012, potrivit unui comuncat remis astazi redactiei de banca.

Rezervele BNR au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro

Rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei au scazut in martie cu 377 milioane euro, la 31,27 miliarde euro, dupa ce au avut loc iesiri de 2,11 miliarde euro care au inclus plati de rate si dobanzi in contul datoriei publice denominate in valuta.

Depozit-Online.ro, 5 milioane euro din vanzarea de materiale de constructii

Depozit-Online. ro, retailer specializat in vanzarea pe Internet a materialelor de constructii, a incheiat anul trecut cu un rulaj de peste 5 milioane euro, propunandu-si pentru urmatorii 3 ani incasari de 20 milioane euro, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

BERD finanteaza cu 4,8 milioane euro relocarea depoului de autobuze din Sibiu

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) finanteaza, cu un imprumut de 4,8 milioane euro, relocarea depoului de autobuze din Sibiu, aflat in prezent in centrul orasului.

BNR, rezerve valutare de 31.276 milioane euro in luna martie

La 31 martie 2014, rezervele valutare la Banca Nationala a Romaniei BNR) se situau la nivelul de 31. 276 milioane euro, fata de 31. 653 milioane euro in data de 28 februarie 2014, potrivit unui comunicat de presa.

FC Rapid poate fi scoasa din insolventa cu 2,5 milioane euro. Zamfir cauta investitori.

FC Rapid a ajuns la datorii totale de 2,5 milioane euro, in urma aprobarii planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti. Actionarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir spune ca aceasta este suma pe care viitorul investitor va trebui sa o plateasca pentru a scoate clubul din insolventa, conform Mediafax. Totul este transparent, mai ales ca suntem in procedura de insolventa. Acum, dupa aprobarea planului de reorganizare de catre Tribunalul Bucuresti, datoriile totale ale clubului .

Volksbank anticipeaza pierderi de 62 milioane euro din vanzarea subisidiarei din tara noastra

Grupul austric Volksbank a constituit anul trecut un provizion de 62 de milioane de euro pentru pierderi pe care anticipeaza ca le va inregistra din vanzarea bancii Volksbank Romania, care trebuie finalizata cel tarziu la sfarsitul anului 2015, potrivit raportului financiar pentru anul trecut al institutiei financiare austriece, citat de Mediafax.

Lichiditate de peste 1,1 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 5. 164,9 lei 1. 484,75 euro).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )