Libnet.ro
UNICEF

20:00

Hollande anunta ca Franta extinde controale impotriva Ebola

România Liberă România Liberă,
Hollande anunta ca Franta extinde controale impotriva Ebola

Francois Hollande, presedintele Frantei, a anuntat, vineri, la summitul de la Bruxelles extinderea controalelor la toate tipurile de transporturi din Franta, pentru a evita riscul propagarii Ebola. Presedintele francez a facut apel sa se evite abordarile catastrofale sau inactiunea in fata acestei epidemii. continuă pe România Liberă

Franta: Controalele impotriva Ebola, extinse la toate tipurile de transporturi

Franta va extinde controalele impotriva Ebola la toate tipurile de transporturi, potrivit anuntului facut de presedintele Francois Hollande, informeaza AFP. Franta trebuie sa aiba sisteme de control care nu.

Vaccin experimental canadian impotriva Ebola, testat in Statele Unite

Anthony Fauc, directorul Institutului american pentru alergii si boli infectioase: Este urgent sa avem un vaccin pentru protectia oamenilor impotriva infectarii cu virusul Ebola. NIH saluta colaborarea cu Departamentul Apararii in vederea desfasurarii unor teste clinice pentru un alt vaccin impotriva Ebola. Este incurajator .

OMS: Milioane de doze de vaccinuri impotriva Ebola vor fi produse pana la sfarsitul anului 2015

Milioane de doze ale unui vaccin experimental impotriva Ebola vor fi produse pana la sfarsitul anului 2015, a anuntat Organizatia Mondiala a Sanatatii, potrivit bbc. com. in prima jumatate a anului vor fi.

UE da un miliard de euro pentru lupta impotriva Ebola

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, a anuntat, vineri, ca ajutorul financiar acordat de Uniunea Europeana pentru lupta impotriva Ebola va creste la miliard de euro. Anuntul a fost facut de.

UE va aloca peste 24 de milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva Ebola

Uniunea Europeana va aloca 24,4 milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva virusului Ebola. Aceste fonduri vor finanta cinci programe de cercetare clinica pentru descoperirea unui potential vaccin sau testarea vaccinurilor experimentale, informeaza Comisia Europaena CE).

SUA testeaza un vaccin experimental canadian impotriva Ebola

In Statele Unite ale Americii a inceput testarea clinica a unui vaccin experimental canadian impotriva virusului Ebola, a anuntat Institutul american pentru Sanatate NIH), potrivit AFP. Vaccinul VSV-ZEBOV este.

Lupta impotriva Ebola. Statele Unite saluta anuntul Cubei in privinta unei posibile colaborari

Salutam aceasta ocazie de a putea colabora cu Cuba impotriva epidemiei de Ebola. Cuba are o contributie importanta trimitand sute de lucratori in domeniul sanatatii in Africa, a declarat pentru AFP o sursa din cadrul Depatamentului de Stat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )