Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lupta impotriva Ebola. Statele Unite saluta anuntul Cubei in privinta unei posibile colaborari

România Liberă România Liberă,
Lupta impotriva Ebola. Statele Unite saluta anuntul Cubei in privinta unei posibile colaborari

Salutam aceasta ocazie de a putea colabora cu Cuba impotriva epidemiei de Ebola. Cuba are o contributie importanta trimitand sute de lucratori in domeniul sanatatii in Africa, a declarat pentru AFP o sursa din cadrul Depatamentului de Stat . continuă pe România Liberă

Vasul de croaziera la bordul caruia se afla o suspecta de Ebola a revenit in Statele Unite

Vasul de croaziera american la bordul caruia este o pasagera care a gestionat mostre cu Ebola a revenit duminica in Statele Unite, autoritatile dand asigurari ca este improbabil ca angajata medicala sa aiba febra hemoragica, relateaza ABC News.

Pasagerii din tarile afectate de Ebola vor putea intra in Statele Unite doar prin cinci aeroporturi

Pasagerii care intra in Statele Unite ale Americii SUA) venind din tarile afectate de Ebola - Liberia, Sierra Leone si Guineea - trebuie sa aleaga unul din cele cinci aeroporturi unde functioneaza masuri de.

Vaccin experimental impotriva Ebola. Canada trimite la OMS peste 1.000 de doze

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru a contribui la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat, duminica, Spitalul Universitar din Geneva SUG),.

Spitalul de Boli Infectioase din Iasi cumpara costume de protectie impotriva Ebola

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi a cumparat 40 de costume de protectie impotriva Ebola, in conditiile in care aici vor fi monitorizate persoanele suspecte de imbolnavire cu acest virus, transmite Mediafax.

CANADA: 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola, trimise OMS

Executivul de la Ottawa a anuntat ca va trimite 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola catre Organizatia Mondiala a Sanatatii care vor ajunge, marti, la Geneva, Canada a anuntat inca din luna august ca va oferi OMS 800 de fiole continand fiecare aproximativ doua doze ale vaccinului experimental VSV-EBOV dezvoltat de Laboratorul national de microbiologie din Winnipeg.

Canada trimite OMS 1.000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental impotriva Ebola oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat, Spitalul Universitar din Geneva, informeaza AFP. Guvernul.

FBI: Statul Islamic are planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada

Membri ai grupului terorist Stat Islamic au planuri privind comiterea de atacuri in Statele Unite si Canada, anunta Biroul Federal american de Investigatii FBI), cerand autoritatilor sa ramana mobilizate,.

Lupta impotriva epidemiei de Ebola. Cuba a trimis 83 de medici si infirmieri suplimentari in Africa de Vest

Un nou contingent de 83 de medici si infirmieri cubanezi a plecat marti seara catre Guineea si Liberia, sporind la 256 efectivele personalului medical trimis in Africa de Vest de catre Havana pentru a lupta.

Canada trimite OMS un vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in cadrul luptei internationale impotriva epidemiei de Ebola, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )