Libnet.ro
UNICEF

20:00

SUA testeaza un vaccin experimental canadian impotriva Ebola

B1 B1,
SUA testeaza un vaccin experimental canadian impotriva Ebola

In Statele Unite ale Americii a inceput testarea clinica a unui vaccin experimental canadian impotriva virusului Ebola, a anuntat Institutul american pentru Sanatate NIH), potrivit AFP. Vaccinul VSV-ZEBOV este. continuă pe B1

Vaccin experimental canadian impotriva Ebola, testat in Statele Unite

Anthony Fauc, directorul Institutului american pentru alergii si boli infectioase: Este urgent sa avem un vaccin pentru protectia oamenilor impotriva infectarii cu virusul Ebola. NIH saluta colaborarea cu Departamentul Apararii in vederea desfasurarii unor teste clinice pentru un alt vaccin impotriva Ebola. Este incurajator .

Lupta impotriva Ebola. Statele Unite saluta anuntul Cubei in privinta unei posibile colaborari

Salutam aceasta ocazie de a putea colabora cu Cuba impotriva epidemiei de Ebola. Cuba are o contributie importanta trimitand sute de lucratori in domeniul sanatatii in Africa, a declarat pentru AFP o sursa din cadrul Depatamentului de Stat .

CANADA: 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola, trimise OMS

Executivul de la Ottawa a anuntat ca va trimite 1000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola catre Organizatia Mondiala a Sanatatii care vor ajunge, marti, la Geneva, Canada a anuntat inca din luna august ca va oferi OMS 800 de fiole continand fiecare aproximativ doua doze ale vaccinului experimental VSV-EBOV dezvoltat de Laboratorul national de microbiologie din Winnipeg.

Vaccin experimental impotriva Ebola. Canada trimite la OMS peste 1.000 de doze

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) pentru a contribui la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat, duminica, Spitalul Universitar din Geneva SUG),.

Canada trimite OMS 1.000 de doze de vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental impotriva Ebola oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), a anuntat, Spitalul Universitar din Geneva, informeaza AFP. Guvernul.

Canada trimite OMS un vaccin experimental impotriva Ebola

Canada trimite incepand de luni la Geneva peste 1. 000 de doze ale unui vaccin experimental oferit Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in cadrul luptei internationale impotriva epidemiei de Ebola, a.

Spitalul de Boli Infectioase din Iasi cumpara costume de protectie impotriva Ebola

Spitalul Clinic de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi a cumparat 40 de costume de protectie impotriva Ebola, in conditiile in care aici vor fi monitorizate persoanele suspecte de imbolnavire cu acest virus, transmite Mediafax.

UE va aloca peste 24 de milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva Ebola

Uniunea Europeana va aloca 24,4 milioane de euro pentru crearea unui vaccin impotriva virusului Ebola. Aceste fonduri vor finanta cinci programe de cercetare clinica pentru descoperirea unui potential vaccin sau testarea vaccinurilor experimentale, informeaza Comisia Europaena CE).

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )