Libnet.ro
UNICEF

08:30

Hollande a anuntat ca se iNTALNESTE cu Vladimir Putin

Antena3 Antena3,
Hollande a anuntat ca se iNTALNESTE cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la 6 iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia. L-am inv. continuă pe Antena3

Francois Hollande se va intalni cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu presedintele rus, Vladimir Putin, la inceputul lunii iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia .

Presedintele francez Francois Hollande se va intalni cu omologul sau rus pe 6 iunie

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la 6 iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia, .

UPDATE: Lideri IMPORTANTI din Europa AU DISCUTAT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

UPDATE: Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele Frantei, Francois Hollande au avut o discutie telefonica, sambata, cu presedintele rus Vladimir Putin, in legatura cu criza din Ucraina si alegerile.

Petro Porosenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru depasirea crizei ucrainene

Presedintele ales al Ucrainei, Petro Porosenko, afirma intr-un interviu acordat revistei Bild ca intentioneaza sa poarte discutii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru depasirea crizei si favorizarea.

Vladimir Putin a cerut oprirea imediata a represaliilor armatei ucrainiene in estul tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut, marti, armatei ucrainiene, sa inceteze imediat operatiuniile de represalii din estul tarii. Putin a discutat la telefon cu premierul italian Matteo Renzi si a.

Vladimir Putin a criticat-o pe Conchita Wurst: Oamenii pot sa traiasca asa cum vor, dar nu trebuie sa fie agresivi si sa faca un show din asta

Presedintele rus Vladimir Putin a criticat-o pe Conchita Wurst, transsexualul austriac care a castigat Eurovision 2014, considerand ca si-a etalat sexualitatea intr-o maniera agresiva, relateaza The.

Vladimir Putin: Rusia nu intentioneaza sa reconstruiasca URSS

Moscova nu intentioneaza sa restabileasca fosta Uniune Sovietica, dar sanctiunile occidentale nu pot izola Rusia pe scena globala, declara presedintele rus, Vladimir Putin, citat de AFP .

Calareste la bustul gol, practica judo si protejeaza balenele! Vladimir Putin, un personaj de actiune original

Vladimir Putin a reusit de-a lungul carierei sale politice, indiferent daca la Kremlin a ocupat pozitia de prim ministru sau presedinte al Rusiei, sa surprinda presa occidentala cu ipostaze mai mult sau mai putin inedite pentru un sef de stat.

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Presedintele francez Francois Hollande sustine ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, potrivit unei declaratii pe care liderul de la Palatul Elysee a facut-i luni luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al reprezentantilor extremei dreapta, informeaza AFP.

Petro Porosenko: Ucraina este in stare de razboi. Noul lider ales vrea sa discute cu Vladimir Putin

Noul presedinte ales al Ucrainei, Petro Porosenko, a declarat recent, intr-un interviu pentru publicatia germana Bild, ca tara sa se afla in stare de razboi, iar operatiunile militare impotriva rebelilor prorusi vor continua. De asemenea, noul lider ucrainean a marturisit ca vrea sa poarte discutii cu Putin pentru depasirea crizei, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )