Libnet.ro
UNICEF

08:30

Francois Hollande se va intalni cu Vladimir Putin

România Liberă România Liberă,
Francois Hollande se va intalni cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu presedintele rus, Vladimir Putin, la inceputul lunii iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia . continuă pe România Liberă

Hollande a anuntat ca se iNTALNESTE cu Vladimir Putin

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la 6 iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia. L-am inv.

Presedintele francez Francois Hollande se va intalni cu omologul sau rus pe 6 iunie

Presedintele francez, Francois Hollande, a anuntat, marti, ca se va intalni cu omologul sau rus, Vladimir Putin, la 6 iunie, cu ocazia ceremoniilor de comemorare a debarcarii aliatilor in Normandia, .

UPDATE: Lideri IMPORTANTI din Europa AU DISCUTAT cu Vladimir Putin despre situatia din Ucraina

UPDATE: Cancelarul german, Angela Merkel si presedintele Frantei, Francois Hollande au avut o discutie telefonica, sambata, cu presedintele rus Vladimir Putin, in legatura cu criza din Ucraina si alegerile.

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles. Asa ceva nu mai poate continua

UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, a declarat luni presedintele francez, Francois Hollande, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al extremei drepte, relateaza AFP. Europa a devenit . ), sincer sa fiu, de neinteles, chiar si pentru state, a spus Francois Hollande.

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, a declarat luni presedintele francez, Francois Hollande. Europa a devenit, sincer sa fiu, de neinteles, chiar si.

Francois Hollande: Uniunea Europeana a devenit de neinteles

Presedintele francez Francois Hollande sustine ca UE a devenit de neinteles si trebuie sa se retraga de acolo unde nu este nevoie de ea, potrivit unei declaratii pe care liderul de la Palatul Elysee a facut-i luni luni, a doua zi dupa alegerile europarlamentare soldate in Franta cu un succes important al reprezentantilor extremei dreapta, informeaza AFP.

Marine Le Pen ii cere lui Francois Hollande sa organizeze noi alegeri parlamentare la nivel national

Presedinta partidului de extrema dreapta Frontul National, Marine Le Pen, i-a solicitat, duminica, presedintelui francez Francois Hollande, sa organizeze noi alegeri la nivel national. Potrivit sondajelor de tip exit-poll, formatiunea politica a lui Marine Le Pen s-a clasat pe locul intai in scrutinul europarlamentar din Franta, cu un procent de 25%, relateaza AFP.

Francois Hollande: UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea

UE a devenit de nedescifrat si trebuie sa se retraga de acolo de unde nu este nevoie de ea, a afirmat luni presedintele Francois Hollande, la o zi dupa alegerile europene care au consacrat victoria in.

Petro Porosenko vrea sa discute cu Vladimir Putin pentru depasirea crizei ucrainene

Presedintele ales al Ucrainei, Petro Porosenko, afirma intr-un interviu acordat revistei Bild ca intentioneaza sa poarte discutii cu omologul sau rus, Vladimir Putin, pentru depasirea crizei si favorizarea.

Vladimir Putin a cerut oprirea imediata a represaliilor armatei ucrainiene in estul tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a cerut, marti, armatei ucrainiene, sa inceteze imediat operatiuniile de represalii din estul tarii. Putin a discutat la telefon cu premierul italian Matteo Renzi si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )