Libnet.ro
UNICEF

19:30

Horia Georgescu, audiat la DNA in dosarul de la ANRP

România Liberă România Liberă,
Horia Georgescu, audiat la DNA in dosarul de la ANRP

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate Horia Georgescu a fost dus, miercuri, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind coruptia de la ANRP, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Horia Georgescu, adus la DNA pentru audieri in dosarul privind coruptia de la ANRP

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a fost dus miercuri din Arestul Politiei Capitalei la sediul Directiei Nationale Anticoruptie pentru noi audieri, in dosarul privind.

Prejudiciul estimat in dosarul lui Horia Georgescu, majorat cu aproximativ zece milioane de euro

Procurorii DNA au refacut calculele prejudicului din dosarul in care fostul presedinte al ANI, Horia Georgescu, este acuzat ca a aprobat despagubiri pentru imobile supraevaluate la ANRP, ajungand la concluzia ca pierderile aduse statului in acest caz sunt mai mari cu 10 milioane de euro decat suma stabilita initial.

DNA a majorat prejudiciul in dosarul lui Horia Georgescu

Procurorii DNA au majorat cu aproximativ 10 milioane de euro prejudiciul in dosarul in care a fost arestat fostul sef al ANI, Horia Georgescu. Prejudiciul adus bugetului a ajuns astfel la 85 de milioane de euro, din d.

Senatorul PSD Mihai Fifor, audiat in dosarul in care fostul presedinte Traian Basescu e acuzat de santaj

Mihai Fifor, senator al Partidului Social Democrat PSD) este audiat luni de procurorii Parchetului General in dosarul de santaj al fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Ginerele lui Basescu, suspectat de complicitate la santaj. Radu Pricop, audiat in dosarul fiului fostului presedinte al Republicii Moldova

Ginerele lui TraianBasescu, Radu Pricop, este suspectat de complicitate la santaj in dosarul afaceristului Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova. Omul de afaceri Sergiu Lucinschi a.

Fostul presedinte moldovean Petru Lucinschi, SOCAT de retinerea fiului sau. Presa din Republica Moldova: DNA-ul nu va trece Prutul. Noi trebuie sa-l trecem

Fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi se declara socat de retinerea fiului sau, Sergiu Lucinschi, spunand ca, probabil, e cam putin ce se intampla in Romania si era necesar inca un.

Catalin Striblea: Basescu s-a mutat la Scrovistea, iar Ponta spune ca nu stie nimic. inseamna ca ne aflam in situatia in care fostul presedinte a sarit gardul

Traian Basescu a anuntat, luni dupa amiaza, ca si-a gasit o locuinta provizorie Fostul presedinte a anuntat, pe Facebook, ca s-a mutat, la cererea sa, intr-o spatiu detinut de RA-APPS la Scrovistea,.

Fostul presedinte Petru Lucinschi, despre retinerea fiului sau: Totul este un show

Fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi a declarat, marti, referitor la retinerea fiului sau, Sergiu Lucinschi, ca totul este un show si ca este vorba despre un litigiu economic, prezentat ca la un nivel politic, informeaza prime. md.

Fostul presedinte moldovean Petru Lucinschi, despre retinerea fiului sau: E cam putin ce se intampla in Romania si mai este nevoie inca de un show

Fostul presedinte al Republicii Moldova Petru Lucinschi s-a declarat socat de retinerea fiului sau, Sergiu Lucinshi, cercetat intr-un dosar pentru fapte de coruptie. Petru Lucinschi sustine ca totul este un.

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj a scapat de arestul la domiciliu: Horea Uioreanu s-a opus eliberarii

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Cluj Horea Uioreanu a scapat de arestul la domiciliu, informeaaz B1 TV. Magistratii Tribunalului Cluj au decis inlocuirea acestei masuri preventive cu cea a controlului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2219 seconds )