Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horia Georgescu a demisionat de la sefia ANI

România Liberă România Liberă,
Horia Georgescu a demisionat de la sefia ANI

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei Nationale de Integritate, informeza B1 Tv. continuă pe România Liberă

Horia Georgescu a demisionat din fruntea ANI

Horia Georgescu, arestat preventiv pentru 24 de ore, a demisionat din fruntea Agentiei Nationale de Integritate ANI). Anuntul a fost facut de avocata sa, Eliza Ene Corbeanu, in direct la postul Realitatea TV.

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, afla marti daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile

Horia Georgescu, fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI), ar putea afla marti daca va fi cercetat in stare de arest, sub control judiciar, sau in arest la domiciliu. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de arestare preventiva in dosarul in care acuzat de abuz in serviciu.

Avocat: Horia Georgescu a demisionat de la sefia ANI

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a demisionat din functie, urmand ca cererea sa sa fie inregistrata marti la Cabinetul presedintelui Senatului, a anuntat avocatul acestuia, Cristian.

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate, dus cu mandat la DNA

Horia Georgescu, seful Agentiei Nationale de Integritate ANI), a fost dus cu mandat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Pana in acest moment, nu se stie in ce dosar este audiat.

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei Nationale de Integritate

Horia Georgescu a demisionat de la sefia Agentiei de Integritate, potrivit B1 TV. Georgescu a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui.

Sorin Rosca Stanescu: Acum, cand Horia Georgescu da cu pixul, el il va denunta, implicit, pe Victor Ponta. Cu certitudine

Sorin Rosca Stanescu, fostul senator liberal care acum is ispaseste pedeapsa de doi ani si patru luni de inchisoare pentru utilizare de informatii privilegiate si constituire a unui grup infractional, sustine ca Horia Georgescu, actualul sef al Agentiei Nationale Anticoruptie il va denunta la DNA pe actualul premier, Victor Ponta, despre care spune ca este protectorul sau din umbra.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Numele lui Bica, pomenit in audierea lui Georgescu

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Horia Georgescu a ajuns la sediul Directiei .

Sinteza zilei: Fratele lui Horia Georgescu, dezvaluiri cutremuratoare despre seful ANI

Sorin Georgescu, fratele sefului Agentiei Nationale de Integritate ANI), a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei despre cum a fost ajutat sa patrunda in sistem Horia Georgescu, fara.

Horia Georgescu, retinut de DNA pentru 24 de ore: Seful ANI, acuzat de abuz in serviciu. Prejudiciu de 75 milioane de euro (VIDEO)

Presedintele Agentiei Nationale de Integritate ANI), Horia Georgescu, a fost retinut, luni, de DNA pentru 24 de ore, in urma unor audieri care au durat aproape sase ore. Potrivit unui comunicat al DNA, seful ANI.

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA. Este audiat in Dosarul Retrocedarilor

Seful Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost adus cu mandat la Directia Nationala Anticoruptie, luni dimineata, pentru a fi audiat intr-un dosar. Potrivit unor surse, Georgescu este audiat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )