Libnet.ro
UNICEF

09:00

Horia Georgescu, eliberat din arest preventiv si pus sub control judiciar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Horia Georgescu, eliberat din arest preventiv si pus sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ieri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie eliberat din arest preventiv, urmand ca el sa fie judecat sub control judiciar. Decizia este definitiva. continuă pe Ziarul Bursa

Digi24: Horia Georgescu, eliberat din arest si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Integritate a fost eliberat din arest, iar judecatorii Curtii Supreme au dispus cercetarea sa sub control judiciar, potrivit Digi24.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ELIBERAT din arest

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar, in dosarul vizand despagubiri ilegale de la ANRP. Decizia de joi a.

Horia Georgescu, eliberat din arest: Fostul sef A.N.I. va fi cercetat sub control judiciar

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost eliberat din inchisoare. Acesta va fi cercetat sub control judiciar in dosarul ANRP, informeza B1 TV. DNA l-a trimis in judecata pe Horia.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, eliberat din arest preventiv

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis joi ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie eliberat din arestul preventiv, urmand ca el sa fie judecat sub control judiciar. Prejudiciul in dosar este de peste 84,5 milioane de euro.

Marian Vanghelie, eliberat din arest si judecat in arest la domiciliu

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis magistratii instantei supreme.

Vanghelie, eliberat din arest si judecat in arest la domiciliu

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis magistratii instantei supreme.

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, SCAPA de arest

Fostul sef ANI, Horia Georgescu, va iesi din arest, dupa ce judecatorii iCCJ au decis inlcouirea masurii arestului preventiv cu masura mai usoara a controlului judiciar.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a fost ELIBERAT: Arestul este pentru cei puternici

41 - Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, a declarat joi seara, la eliberarea din arest, ca inchisoarea este pentru cei puternici, cat despre acuzatiile care i se aduc, a spus ca nu are ce.

Deputatul Sebastian Ghita, pus sub urmarire penala intr-un nou dosar

34 -Deputatul Sebastian Ghita a fost pus sub urmarire penala intr-un nou dosar. Procurorii il acuza pe Sebastian Ghita de dare de mita, instigare la abuz in serviciu, spalare de.

Decizie DEFINITIVA: Marian Vanghelie, judecat in arest la DOMICILIU

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )