Libnet.ro
UNICEF

11:00

Marian Vanghelie, eliberat din arest si judecat in arest la domiciliu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Marian Vanghelie, eliberat din arest si judecat in arest la domiciliu

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis magistratii instantei supreme. continuă pe Wall-Street Ro

Vanghelie, eliberat din arest si judecat in arest la domiciliu

Primarul suspendat al sectorului 5 Marian Vanghelie va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis magistratii instantei supreme.

Marian Vanghelie, eliberat din arestul prevenitv. Primarul suspendat al sectorului 5 va fi judecat in arest la domiciliu

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie IICJ) au decis, joi seara, eliberarea din arestul preventiv a primarului suspendat al sectorului 5, Marian Vanghelie, si judecarea acestuia in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, potrivit agentiei Mediafax.

Marian Vanghelie, plasat in arest la domiciliu pentru 30 de zile: Decizia instantei este definitiva

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis joi noapte eliberarea din arestul preventiv a primarului suspendat al Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, si plasarea acestuia in arest la.

Horia Georgescu, eliberat din arest preventiv si pus sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis ieri ca fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu sa fie eliberat din arest preventiv, urmand ca el sa fie judecat sub control judiciar. Decizia este definitiva.

Fostul sef al ANI, Horia Georgescu, ELIBERAT din arest

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI) Horia Georgescu va fi eliberat din arest si judecat sub control judiciar, in dosarul vizand despagubiri ilegale de la ANRP. Decizia de joi a.

Digi24: Horia Georgescu, eliberat din arest si pus sub control judiciar

Fostul presedinte al Autoritatii Nationale de Integritate a fost eliberat din arest, iar judecatorii Curtii Supreme au dispus cercetarea sa sub control judiciar, potrivit Digi24.

Horia Georgescu, eliberat din arest: Fostul sef A.N.I. va fi cercetat sub control judiciar

Fostul sef al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a fost eliberat din inchisoare. Acesta va fi cercetat sub control judiciar in dosarul ANRP, informeza B1 TV. DNA l-a trimis in judecata pe Horia.

Decizie DEFINITIVA: Marian Vanghelie, judecat in arest la DOMICILIU

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, va fi eliberat din arestul preventiv si judecat in arest la domiciliu, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani, au decis definitiv magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Marian Vanghelie a fost ELIBERAT. Se poate iesi si sa fara sa dai denunt. Am tinut mult sa ies cu demnitate din aceasta cladire

18- Primarul suspendat de la sectorul 5, Marian Vanghelie, a fost eliberat in noaptea de joi spre vineri si declarat, la iesirea din arest, ca se poate sa fii eliberat si fara denunt. in.

Marian Vanghelie, trimis in judecata pentru luare de mita, abuz in serviciu si spalare de bani

Marian Vanghelie, primarul suspendat al sectorului 5, a fost trimis in judecata de DNA, in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu, luare de mita si spalare de bani. Vanghelie se afla in arest preventiv din 14 martie.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2019 seconds )