Libnet.ro
UNICEF

06:30

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Antena3 Antena3,
Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile turneului de dublu la Roland Garros. Monica Niculescu, eliminata in turul doi

Horia Tecau si partenerul sau, olandezul Jean-Julien Rojer, s-au calificat in optimile de finala ale turneului de dublu de la Roland Garros, al doilea de Grand Slam al anului. Favoriti numarul 13 la Paris, Tecau. continuă pe Antena3

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in optimile probei de dublu

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Roland Garros: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi

Perechea Horia Tecau/ Jean-Julien Rojer Romania/ Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneul de Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi la dublu la Roland Garros

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 13, s-a calificat in turul doi al probei de dublu masculin de la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. in prima.

Roland Garros: Horia Tecau s-a calificat in turul al doilea la dublu

Horia Tecau s-a calificat, alaturi de coechipierul sau, Jean-Julien Rojer, in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros.

Roland Garros: Perechea Tecau/ Rojer, cap de serie numarul 13

Perechea Horia Tecau/ Jean -Julien Rojer a fost desemnata cap de serie numarul 13 in proba de dublu, masculine, de la turneul de Mare Slem de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )