Libnet.ro
UNICEF

22:30

Horia Tecau joaca, sambata, finala la dublu de la Wimbledon, in al doilea meci de terenul central

Antena3 Antena3,
Horia Tecau joaca, sambata, finala la dublu de la Wimbledon, in al doilea meci de terenul central

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, joaca, sambata, in finala probei de dublu la Wimbledon, intalnirea cu echipa Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia),. continuă pe Antena3

Wimbledon 2015: Florin Mergea si Horia Tecau joaca azi in sferturile de dublu

Tenismenii romani Horia Tecau si Florin Mergea, acum cu parteneri diferiti, vor juca in sferturile de finala ale probei de dublu.

Wimbledon 2015: Raluca Olaru si Horia Tecau joaca in optimi la dublu mixt

Trei romani vor juca azi la Wimbledon, turneu care se indreapta spre cele mai importante faze ale lui, doi dintre ei fiind angrenati in proba seniorilor, iar unul la juniori.

Wimbledon: Horia Tecau si Katarina Srebotnik, in sferturi la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Katarina Srebotnik Romania/Slovenia), cap de serie numarul 6, s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu mixt din cadrul turneului de la Wimbledon.

Horia Tecau in sferturi la dublu mixt la Wimbledon

Calificat in semifinalele competitiei de dublu de la Wimbledon, Horia Tecau a ajuns miercuri in sferturile probei de dublu mixt alaturi de Katarina Srebotnik.

Horia Tecau va disputa finala de dublu de la Wimbledon

Romania va avea un finalist in acest an la Wimbledon, jucator pe care l-am cunoscutjoi dupa-amiaza in urma confruntarii perechilor Horia Tecau/Jean-Julien Rojer si Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Perechea Horia Tecau/Jean Julien Roger joaca sambata in finala probei de dublu de la Wimbledon

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 4, joaca, sambata, in finala probei de dublu la Wimbledon. intalnirea cu echipa Jamie Murray/John Peers Marea Britanie/Australia),.

Reactia lui Horia Tecau dupa calificarea in finala de la Wimbledon

Jucatorul Horia Tecau, de trei ori finalist in proba de dublu la Wimbledon, va disputa sambata seara o noua finala pe iarba de la All England Tennis.

Horia Tecau, aspiratorul de trofee. De ce a renuntat constanteanul la inot si ce a invatat in Statele Unite la 14 ani

Horia Tecau va disputa sambata, cu incepere de la ora 17:00, cea de-a patra sa finala de dublu la Wimbledon. Pana acum le-a pierdut pe toate, in 2010, 2011 si 2012, dar sportivul de 30 de ani spera ca acum sa-si poata adauga in palmares un nou Mare Slem.

Horia Tecau, despre meciul cu Florin Mergea: Decisivul l-am simtit ca trei seturi, a fost incredibil de greu

Horia Tecau a ajuns in cea de-a patra finala de dublu de la Wimbledon, dupa o semifinala dramatica jucata impotriva lui Florin Mergea: a fost 13-11 in decisiv. Am simtit setul cinci ca fiind trei seturi, a fost o oboseala greu de gestionat, a precizat Horia.

Horia Tecau, dupa victoria din semifinalele de la Wimbledon: Oricine putea castiga. Decisivul l-am resimtit ca pe trei seturi

Tenismanul Horia Tecau a declarat la semifinala de dublu de la Turneul de la Wimbledon, dupa ce el si Jean-Julien Rojer i-au invins pe Florin Mergea si Rohan Bopanna, ca a simtit decisivul ca pe trei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )