Libnet.ro
UNICEF

06:00

Horia Tecau merge in finala de dublu mixt la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Horia Tecau merge in finala de dublu mixt la Australian Open

Horia Tecau s-a calificat vineri dimineata in finala de dublu mixt de la Australian Open. continuă pe Online Sport

Horia Tecau, in finala de dublu mixt de la Australian Open

Horia Tecau si partenera sa, Sania Mirza India), s-au calificat in finala de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in semifinale, Tecau si Mirza, favoriti numarul 6, au trecut d.

Horia Tecau, ultimul roman ramas la Australian Open

Chiar daca Simona Halep a parasit turneul de la Australian Open in faza sferturilor de finala a concursului de simplu, Romania mai este reprezentata de Horia Tecau.

Jucatoarea care a eliminat-o pe Halep joaca finala de la Australian Open

Dominika Cibulkova, jucatoarea care in sferturile de finala a invins-o pe Simona Halep, s-a calificat joi dimineata in finala de la Australian Open, acolo unde o va intalni pe chinezoaica Na Li.

Australian Open: Horia Tecau, in finala probei de dublu mixt!.

Tenismenul Horia Tecau s-a calificat, azi, in finala probei de dublu mixt a turneului de mare slem Australian Open. Perechea Tecau/Mirza a trecut in semifinale de dubla australiana Ebden/Gajdosova, cu scorul de 2-6,6-3 10-2). Semifinala nu a inceput foarte pentru Tecau si coechipiera sa, mai ales ca adversarii, australieni, au evoluat acasa, in fata propriului public. Dupa un prim set pierdut categoric, Tecau/Mirza s-au impus atat in setul doi, cat si in super tie-break care se joaca pana .

Australian Open: Horia Tecau s-a calificat in finala de dublu mixt alaturi de indianca Sania Mirza

Horia Tecau si Sania Mirza au castigat pe Rod Laver Arena partida contra favoritilor publicului, perechea australiana Matthew Ebden - Jarmila Gajdosova.

Tecau ajunge in semifinale la dublu mixt la Australian Open

Horia Tecau este la doar un meci distanta de o noua finala de Mare Slem. Impreuna cu indianca Sonia Mirza s-a calificat, joi, in semifinalele turneului de dublu mixt de la Australian Open.

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza, in semifinalele Australian Open la dublu mixt

Perechea Horia Tecau/Sania Mirza Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, joi, in semifinale probei de dublu mixt de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, informeaza site-ul oficial al competitiei. Tecau si Mirza au invins, in sferturile de finala, cu scorul de 6-3, 6-4, dupa o ora si trei minute, cuplul Aisam-Ul-Haq Qureshi/Julia Goerges Pakistan/Germania).

Tenis: Perechea Tecau/Mirza s-a calificat in finala probei de dublu mixt la Australian Open

Perechea formata din Horia Tecau si Sania Mirza s-a calificat, vineri, in finala probei de dublu mixt din cadrul turneului Australian Open, relateaza Agerpres. Cei doi au reusit sa treaca de australienii Matthew.

Wawrinka in finala de la Australian Open. Prima de Mare Slem pentru elvetian

Cel putin un elvetian va disputa finala turneului masculin de la Australian Open dupa ce Stanislas Wawrinka s-a calificat, la cei 28 ani ai sai, in prima finala majora din cariera.

Federer merge in semifinale la Australian Open

Roger Federer a scapat printre degete o calificare in trei seturi in semifinalele de la Australian Open, contra lui Andy Murray. Britanicul a scapat de patru mingi de meci si a dus partida in setul al patrulea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2472 seconds )