Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 11 decembrie: Afla previziunile astrale pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 11 decembrie: Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 11 decembrie. Leii, fecioarele si scorpionii petrec momente minunate alaturi de persoana iubita, iar balantele si varsatorii primesc o invitatie care ii entuziasmeaza. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 10 decembrie: Berbecii ies din zona de confort. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 10 decembrie. Gemenii si balantele fac un compromis, varsatorii fac economii inainte de sarbatori, iar sagetatorii rezolva o problema de familie.

HOROSCOP 9 decembrie: Gemenii primesc sfaturi bune. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 9 decembrie. Gemenii si sagetatorii se ocupa de finante, racii petrec momente frumoase alaturi de persoana iubita, iar balantele se pregatesc pentru o vizita.

HOROSCOP 8 decembrie: Scorpionii scapa de o problema. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 8 decembrie. Leii si varsatorii sunt admirati de cei din jur, iar taurii si fecioarele primesc ajutor financiar.

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015: Racii muncesc peste program si vor sa se afirme

Horoscop zilnic, 11 decembrie 2015. Gemenii se poarta ca niste patroni, Fecioarele sunt foarte irascibile, iar Varsatorii viseaza la o excursie cu toti prietenii.

Mihai Gainusa si Marius Vintila se reintorc la radio din 11 decembrie. Radio Seven se aude in Bucuresti pe 103,4 FM

Radio Seven se lanseaza pe 11 decembrie, pentru bucuresteni, pe 103,4 FM. Echipa este formata din oameni cu multi ani de experienta in radio: Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam.

Previziunile Bitdefender pentru 2016: Terminale Mac blocate de ransomware, publicarea detaliilor personale pe internet, atacuri fulger asupra companiilor

Expertii in securitate cibernetica ai Bitdefender au analizat principalele tendinte in materie de amenintari informatice pentru anul 2016, anticipand atacuri cu un grad ridicat de complexitate si infractori interesati sa castige cat mai mult din infractiunile comise. Bitdefender estimeaza o crestere a incidentei unor fenomene precum atacurile fulger la adresa companiilor, virusii ransomware conceputi pentru terminale Mac si prejudicierea reputatiei institutiilor publice si private.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )