Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 13 aprilie. Berbecii vor intalni o persoana speciala

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 13 aprilie. Berbecii vor intalni o persoana speciala

Horoscop maine, 13 aprilie. Berbecii vor atrage dragostea, iar Fecioarele se vor ocupa de declaratiile fiscale. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 11 aprilie. Fecioarele vor avea discutii contradictorii cu partenerii de viata

Horoscop maine, 11 aprilie. Fecioarele vor avea discutii contradictorii cu partenerii de viata, iar Sagetatorii vor face ore suplimentare pentru a termina lucrarile la timp.

HOROSCOP 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare

Horoscop maine, 10 aprilie. Taurii vor fi darnici si se vor implica in actiuni umanitare, iar Varsatorii vor calatori. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

HOROSCOP 12 aprilie. Gemenii vor petrece o seara de neuitat cu partenerul de viata

Horoscop maine, 12 aprilie. Gemenii vor petrece o seara de neuitat cu partenerul de viata, iar Scorpionii vor avea discutii importante legate de copii Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016.Taurii sunt simpatizati si admirati de colegi

Horoscop zilnic, 13 aprilie 2016. Taurii starnesc admiratia colegilor, in timp ce Balantele sunt nemultumite de familie si de conditiile de la serviciu.

Licitatii Goldart: Armonii in pictura romaneasca, Miercuri 13 aprilie, ora 19:00

Expozitia licitatiei Armonii in pictura romaneasca din 13 aprilie, 2016 reuneste pe simeze o selectie aparte din pictura secolului trecut. O minunata galerie de portrete semnate de maestrii picturii moderne, dintre care remarcam doua lucrari ale celui mai bun portretist al artei romanesti, Eustatiu Stoenescu, alaturi de cele semnate de C. Artachino sau Mircea Ciobanu sunt un periplu in tema dificila dar provocatoare a portretului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )