Libnet.ro
UNICEF

13:00

Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Sagetator

Antena3 Antena3,
Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Sagetator

Horoscop 18 septembrie. BerbecAstazi ai tendinta sa judeci totul prin prisma a ceea ce poti castiga sau pierde, dintr-o asociere sau in urma unor decizii impreuna cu partenerul de viata. Esti interesat de siguranta, mai. continuă pe Antena3

HOROSCOP 18 septembrie: Capricornii iau o pauza. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 18 septembrie. Berbecii si pestii incep sa se concentreze pe obiectivele din plan profesional si personal, iar racii si varsatorii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi.

Horoscop zilnic, 18 septembrie 2015: Gemenii nu sunt multumiti de situatia financiara

Horoscop zilnic, 18 septembrie 2015. Unii nativi au noroc de bani astazi, in timp ce altii nu sunt satisfacuti de partea materiala. Viata amoroasa trece in primul plan.

Finalizarea strategiei nationale, subiect crucial pentru domeniul energetic

Finalizarea strategiei energetice nationale este un subiect crucial pentru acest domeniu, care are nevoie de stabilitate si predictibilitate, a declarat, ieri, directorul general al CEZ Romania, Martin Zmelik, care a subliniat: Este cel mai important punct pentru sectorul energetic, sa oferi jucatorilor din sector o cale de urmat.

18 septembrie in istorie: Primul film artistic romanesc. Charlie Chaplin va ramane in Europa

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 18 septembrie .

Horoscopul zilei - 17 septembrie. Zi de joi plina de evenimente neasteptate pentru nativii zodiacului.

BERBEC horoscopul zilei de joi, 17 septembrieZi de joi plina de evenimente neplanificate pentru nativii din Berbec. Au parte de una dintre cele mai interesante discutii cu persoana iubita, in urma careia vor ajunge.

HOROSCOP 19 septembrie: Balantele se distreaza alaturi de prieteni. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 19 septembrie. Taurii, gemenii si sagetatorii au foarte multe idei bune in plan profesional sau personal, iar fecioarele trebuie sa isi asculte intuitia.

Thrillerul Sicario: Asasinul are premiera in 18 septembrie pe marile ecrane

Thrillerul Sicario: Asasinul, cu actorii Emily Blunt, Benicio del Toro si Josh Brolin in rolurile principale, are premiera in 18 septembrie pe marile ecrane.

HOROSCOP 17 septembrie: Fecioarele ajuta o persoana draga. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 17 septembrie. Taurii, gemenii si varsatorii iau decizii radicale in privinta relatiilor, iar sagetatorii se concentreaza pe ei insisi.

HOROSCOP 16 septembrie: Pestii incep in un nou capitol in cariera. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 16 septembrie. Leii si scorpionii se inteleg de minune cu cei din jur, iar balantele si capricornii au timp la dispozitie ca sa imbunatateasca un proiect.

MACRO NEWSLETTER 18 Septembrie 2015

Preturile de consum din Austria si-au temperat cresterea anuala in august 2015, pana la 1%, de la 1,2% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,2%, dupa un declin de 0,4% in luna anterioara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )