Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP 19 septembrie: Balantele se distreaza alaturi de prieteni. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 19 septembrie: Balantele se distreaza alaturi de prieteni. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 19 septembrie. Taurii, gemenii si sagetatorii au foarte multe idei bune in plan profesional sau personal, iar fecioarele trebuie sa isi asculte intuitia. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 18 septembrie: Capricornii iau o pauza. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 18 septembrie. Berbecii si pestii incep sa se concentreze pe obiectivele din plan profesional si personal, iar racii si varsatorii petrec momente frumoase alaturi de cei dragi.

HOROSCOP 17 septembrie: Fecioarele ajuta o persoana draga. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 17 septembrie. Taurii, gemenii si varsatorii iau decizii radicale in privinta relatiilor, iar sagetatorii se concentreaza pe ei insisi.

Horoscop zilnic, 19 septembrie 2015: Sagetatorii sunt preocupati de bunastarea familiei

Horoscop zilnic, 19 septembrie 2015. Veniturile au fluctuatii in cazul nativilor: unii au noroc la bani, altii sufera pierderi financiare.

Horoscop 18 septembrie. Moment crucial pentru nativii Sagetator

Horoscop 18 septembrie. BerbecAstazi ai tendinta sa judeci totul prin prisma a ceea ce poti castiga sau pierde, dintr-o asociere sau in urma unor decizii impreuna cu partenerul de viata. Esti interesat de siguranta, mai.

(P) Pe 19 septembrie incepe cel mai mare eveniment de mobila din Romania - Targul international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM

In perioada 19 23 septembrie are loc la ROMEXPO evenimentul anului pentru piata de mobilier din Romania targul BIFE-SIM. Companii din Romania si din strainatate, sute de modele, mii de piese, zeci de stiluri, informatii pentru.

Filmul ARAD. Jurnalul meu virtual, regizat de Carmen Lidia Vidu, in premiera mondiala pe 19 septembrie, la Indian Cine Film Festival 2015

Filmul ARAD. Jurnalul meu virtual, al doilea scurtmetraj documentar semnat de Carmen Lidia Vidu, in care regizoarea isi face si debutul ca actrita, jucandu-si propriul rol, va avea premiera mondiala sambata, 19 septembrie, in India, la 3rd Indian Cine Film Festival 2015. Scurtmetrajul, descris de Carmen Lidia Vidu ca o improvizatie simpla si curata despre mine si orasul Arad, a fost inclus in selectia oficiala a Indian Cine Film Festival 2015, aflat la cea de-a treia editie. Carmen Lidia Vidu este castigatoarea Premiului Gopo pentru scurtmetraj documentar in anul 2015, cu filmul sau de debut, O scurta istorie Astra Film.

HOROSCOP 16 septembrie: Pestii incep in un nou capitol in cariera. Afla previziunile astrale pentru zodia ta

Horoscop zilnic 16 septembrie. Leii si scorpionii se inteleg de minune cu cei din jur, iar balantele si capricornii au timp la dispozitie ca sa imbunatateasca un proiect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )